Estate Algren - Aalborg

Vi har klare og præcise holdninger til hvordan vi sikrer dig den bedste bolighandel

Vi har klare og præcise holdninger til hvordan vi sikrer dig den bedste bolighandel

Adresse

Fjordgade 23 9000 Aalborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale Estate ejendomsmægler i Aalborg

Vi sælger mere end blot mursten og kvadratmetre – vi sælger hjem! 

Estate Algren består at et professionelt, engageret og entusiastisk mæglerteam, der prioriterer et nært og personligt samarbejde, uanset om du vil starte nye boligdrømme eller sige farvel til din gamle bolig. 

Med et mæglerteam der har mange års erfaring og ikke mindst er lokalt forankret i Aalborg og byerne omkring, kan vi tilbyde dig de bedste forudsætninger for en vellykket bolighandel. Vi dækker bredt i ekspertise, da vi beskæftiger os med alt lige fra ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, sommerhuse til projektsalg. Estate Algren holder sig ajour med den nyeste lovgivning på boligområdet og ikke mindst planerne for Aalborg og de omkringliggende byer. Vi mener, at fundamentet for en vellykket bolighandel er rådgivning, gensidig tillid, ærlighed og ikke mindst engagement. Det vigtigste er måske, at vi elsker det vi laver – og vi er faktisk ret gode til det, hvis vi selv skal sige det!

Eksponering og præsentation af salgsemner er i dag blevet en vigtig del af et boligsalg, og Estate Algren sikrer dig markedets mest salgskraftige eksponering, bl.a. ved brug af professionelle fotografer, vinduespræsentationer og ikke mindst god eksponering på de sociale medier. 

Vi står klar til at realisere dine boligdrømme, så kom og besøg os i vores butik og få en uforpligtende boligsnak over en kop kaffe, eller ring til os allerede i dag og bestil en gratis og uforpligtende salgs- og markedsvurdering. 

Eksponering og præsentation af salgsemner er i dag blevet endnu mere vigtigt, og Estate Algren sikrer sælgerne markedets mest slagkraftige eksponering, bl.a. ved brug af professionelle fotografer, nyindrettede kontorer med store flotte vinduespræsentationer, og der er investeret i den nyeste digitale teknik til at sikre, at vi altid er med på den seneste udvikling.

Medarbejderne hos Estate Algren er veluddannede ejendomsmæglere, der holder sig ajour med den nyeste lovgivning på boligområdet, og alle medarbejdere er til stadighed under videreuddannelse for at være på forkant med udviklingen.

Claus Algren udtaler: "Virksomheden er opbygget omkring en filosofi med servicering af vore kunder, med base i at yde en optimal indsats omkring alle faser i et salg, så alle vore kunder oplever, at netop de og deres bolig er i fokus. Vi arbejder altid 100% fokuseret på at løse opgaverne til vores kunders fulde tilfredshed. Vi mener nemlig, at man skal kunne stole trygt på sin ejendomsmægler og dennes indsats."

Derfor opfordrer vi også alle boligsælgere i Aalborg og omegn, til at tage kontakt til os for en gratis og uforpligtende boligsnak. Som din lokale mægler, er vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Ring og få en GRATIS og UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING af din bolig.

Estate Algren er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Velkommen i vores butik.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Køberrådgivning

CVR: 20839406

Læs mere Luk

Medarbejdere

Claus Algren

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke

Kontakt 4041 7677 E-mail clg@estate.dk

Thomas Algren

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke

Kontakt 2892 4395 E-mail alt@estate.dk

Sofie Toftegård Brodersen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit

Kontakt 2928 0144 E-mail std@estate.dk

Estate har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Jyske Bank
 • Sydbank
 • Arbejdernes Landsbank
 • Spar Nord
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit
 • Gjensidige
  Andre:
 • Nordjyske Medier
 • Esoft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit
 • Gjensidige

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.