/-/media/estate/fyn/estate-odense-lejligheder/estate-odense-lejligheder-1440x600.jpg?rev=60f722608eb049b0b387d75993d156b9

Estate Odense City & Skibhus

Besøg os
Vestergade 104, st.
5000 Odence C
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

En ejendomsmæglerbutik udover det sædvanlige!

Vi er to dynamiske og målrettede mæglere med flere års erfaring indenfor salg af villaer, rækkehuse, fritidshuse og grunde i og omkring Odense. Vi tror på, at præsentationen af din bolig er det ABSOLUT vigtigste, når du skal sælge dit hjem. Vi har derfor hos Estate Odense City & Skibhus skabt en mæglerbutik ud over det sædvanlige. Hos os møder du masser af gåpåmod, et fair salær samt nye idéer til salget af dit hjem. Vi har stor fokus på de personlige relationer samt målrettet annoncering på sociale medier med bla. personlige sneak peek videoer og engagerende opslag på Facebook og Instagram.

Vi har et stort kendskab til boligmarkedet og byens udvikling i og omkring Odense, så skal du sælge din bolig, eller ønsker du at få lavet en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så står vi til din fulde disposition alle ugens dage. Vi indleder altid ethvert møde med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til forløbet, og ud fra dette skræddersyer vi den bedste markedsføringspakke til dig og din bolig, så du får den optimale synlighed. Ved en skræddersyet løsning opnår vi sammen de bedste resultater – Hver gang.

Er du på udkig efter en ny bolig i Odense, vil vi anbefale dig at starte boligjagten hos os. Vi tilbyder alle vores kunder at blive oprettet i vores smarte køberkartotek, så vi sammen kan finde frem til jeres ønsker og behov. Som boligsøgende giver det en unik mulighed for at komme med til VIP åbent hus og være de første, når jeres drømmebolig kommer til salg. Vi hjælper jer gerne med at finde den rette bolig, uanset om ejendommen er til salg hos os eller en anden mægler.

Skulle du finde drømmeboligen hos en anden mægler, hjælper vi dig gerne med køberrådgivning, så du har en betroet mægler på din side igennem hele købet. Vi hjælper dig både med prisforhandling, gennemgang af de juridiske dokumenter samt en komplet tryghed gennem hele købet.

 

Find os på sociale medier

Vi har både en Facebook- og Instagram side, hvor alle vores sager bliver lagt op. Vi har på vores sociale medier skabt et univers, hvor både køber, sælger og alle boliginteresserede kan finde informationer om alle vores boliger samt blive inspireret til boligindretning og få gode råd i forbindelse med køb og salg af bolig.

Følg os på Facebook: Estate Odense City & Skibhus

Følg os på Instagram: Estateodense_city_skibhus

Kontakt Estate Odense City og Skibhus på tlf: 66 10 20 30 eller 5101@estate.dk – hvad enten du ønsker rådgivning til køb af ny bolig, skal have solgt dit nuværende hjem, eller blot er nysgerrig efter at vide hvad din ejendom er værd.

Besøg vores butik i hjertet af Odense – Kaffen er klar!

CVR: 43423355

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Boligfinansiering

  Med boligfinansiering kan du få hjælp til, hvordan du bedst finansierer købet af din næste bolig.
  Kontakt mægler

Læs mere om Estate Odense City & Skibhus

Realkreditinstitut
 • Nykredit & Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Codan Forsikring & Dansk Boligforsikring
Andre
 • NMC
 • Lindellfotografi.dk
 • Boligmarkedet
 • Fyens Stiftstidende søndag i "Base"
 • Skibhusavisen
 • UgeAvisen. Generel annoncering på boligsiden.dk & Estate.dk.
Finansiering
 • Nykredit A/S
 • Nykredit Bank A/S
 • Totalkredit samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikring
 • Codan Forsikring
Annoncering
 • Boligmarkedet
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.