Estate Stoholm - Torsten Nielsen

Vi sikrer din bolig maximal opmærksomhed, når du skal have den solgt!

Vi sikrer din bolig maximal opmærksomhed, når du skal have den solgt!

Adresse

Vestergade 11 7850 Stoholm Jyll.

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Kontakt

Velkommen til Estate Torsten Nielsen - Stoholm

Hos Estate Torsten Nielsen bliver du taget imod ejendomsmæglere, som sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder. Vi går altid den ekstra mil for dig og din bolig. Du kan således altid forvente positiv særbehandling – fra start til slut i alle handlens faser.  
Gennem mange års arbejde med bolighandel og finansiering har vi opbygget et omfattende lokalkendskab, ligesom vi har et bredt køberkartotek. Vi ved, hvad Stoholm og omegn kan tilbyde og kender områdets huse – mange af dem har vi solgt på et tidligere tidspunkt. Derfor har vi de bedste muligheder for at give dig en præcis vurdering af din bolig.  
Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis salgsvurdering, hvad enten det drejer sig om en villa, et rækkehus, en lejlighed, et sommerhus, et parcelhus eller en landejendom. Vi sælger alle typer boliger og tilbyder samtidig køberrådgivning, hvis du som køber har brug for en betroet og professionel rådgiver, der kender alle faserne af en bolighandel. 

Eksponering og præsentation af salgsemner er i dag blevet en vigtig del af et boligsalg. Hos os sikrer vi dig markedets mest slagkraftige markedsføring bl.a. ved brug af professionelle fotografer, LED-belyste vinduesdisplays, avisannoncer og ikke mindst effektiv, digital markedsføring bl.a. ved hjælp af Sales Booster. Sales Booster opererer primært på de sociale medier ved at målrette din bolig på baggrund af potentielle køberes digitale adfærd.
I vores butikker i hhv. Stoholm og Viborg vil du blive mødt af indehaver Torsten Nielsen, ejendomsmægler MDE. Torsten er født, opvokset og bosiddende i Sparkær og han har en fortid som borgmester i Viborg kommune, så i enhver henseende har han et godt kendskab til hele Viborg kommune. 
Daglig leder, Svend Døssing, ejendomsmægler MDE og valuar. Svend har mange års erfaring i branchen fra sin tid som selvstændig ejendomsmægler i Viborg. Tilsammen har Torsten og Svend et enormt netværk, der sikrer dig de bedste vilkår, hvad enten du skal købe eller sælge bolig. 
I august 2017 forstærkede Kasper Køser holdet, da han trådte til som ejendomsmæglertrainee. Kasper er lokal Stoholm-mand, så han kender alle afkroge af egnen omkring Fjends som sin egen bukselomme. 

Som Estate mægler samarbejder vi både med Nykredit, Totalkredit og mange af de lokale pengeinstitutter samt med Nykredit Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en konkurrencedygtig, fuld finansiering og forsikringsdækning af din bolighandel i samarbejde med nogle af de førende finansieringsinstitutter og forsikringsselskaber.

Mød os på Facebook

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70112020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 27502822

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Willis
  Andre:
 • Byens Boligavis - Viborg og omegn
 • Skive Folkeblad - Midt på Ugen
 • Fjends Folkeblad

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Ja
  Forsikring:
 • Ja
  Annoncering:
 • Ja
 • Byens Boligavis - Viborg og omegn
 • Skive Folkeblad - Midt på Ugen
 • Fjends Folkeblad

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.