Estate Peter Frølich - Jægerspris

Jordnært og personligt engagement, når du skal have din bolig solgt!

Jordnært og personligt engagement, når du skal have din bolig solgt!

Adresse

Hovedgaden 33 3630 Jægerspris

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Kontakt

Din lokale Estate ejendomsmægler i Jægerspris

Hos Estate i Jægerspris lægger vi vægt på lokalkendskab - det er af afgørende betydning for at kunne fastsætte den helt rigtige pris på boligen, og for at kunne yde den bedste rådgivning til mulige købere.

Boligbutikken er centralt placeret i Jægerspris største rundkørsel, med indfaldsveje fra alle sider, og på grund af vores gode beliggenhed, er det nemt for både købere og sælgere at kigge ind til en boligsnak.

Udover præsentationen af boligemner i vores forretning, så benytter vi os naturligvis af markedsføring i forskellige medier og ikke mindst på internettet, hvor flertallet af køberne nu finder deres nye bolig.

Er du træt af vidtløftige ejendomsmæglere med store armbevægelser og manglende jordforbindelse, så skulle du tage at kigge forbi hos os. Jordnært og personligt engagement er ikke noget du kan købe - det får du gratis hos os! En bolighandel er mere end blot et køb og et salg. Ingen bolighandler er ens, og en bolighandel handler i stor udstrækning om tillid og tryghed. Vi leverer begge dele til såvel vore købere som sælgere.

Går du i salgstanker tilbyder vi dig en gratis salgsvurdering, og vi opdaterer og rådgiver dig gerne om generelle tendenser på boligmarkedet lige nu, og om eventuelle forbedringer, der kan lette salget af din bolig. Da køb og salg af bolig er en stor beslutning og kræver svære overvejelser, er det vigtigt, at man føler sig i trygge hænder. Det er du hos os.Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI-Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 2100 København Ø, tlf. 33 36 95 95. Som medlem af EL (Ejendomsmæglernes Landsorganisation) er vi forsikret igennem GELO og HDI-Gerling Forsikring.

CVR: 29422605

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • inst.
  Pengeinstitut:
 • penge
  Forsikringsselskab:
 • forsikrin

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • fin
  Forsikring:
 • fors
  Annoncering:
 • ann

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.