• Andet
 • Andet
 • Andet
 • Andet
 •  

Interesseret i boligen?

Kontakt mægler:

Har du fundet drømmeboligen?

Med KøberRådgivning fra Estate kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 

Vi hjælper dig igennem hele forløbet, så du får et trygt og godt boligkøb.

Læs mere

Overvejer du at sælge?

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, og kom ét skridt tættere på at realisere din nye boligdrøm.

Vi hjælper dig godt igennem hele dit boligsalg.

 

Bestil salgsvurdering
Attraktivt område Se flere billeder
Gå på opdagelse i boligen
 • Andet
 • Andet
 • Andet
 • Andet
Købsaftale underskrevet
Købsaftale underskrevet

Tingstedet 7B 9230 Svenstrup J

Helårsgrund | 710 m2|0 vær.

Kontantpris - kr. Ejerudgift pr. md. - kr.

Beliggende kun 200 meter fra Højvangskolens indgang og 200 meter fra 2 børnehaver, samt lægehus og tæt på offentlig transport og indkøb. Placeret i et af de absolut mest attraktive områder i Svenstrup.

Under 5 min kørsel til motorvej hvis man skal mod nord eller syd. En af de bedste grunde på udstykningen. Grunden er placeret så man får en helt uforstyrret baghave direkte orienteret mod syd, og er samtidig afskærmet på begge sider mod tilstødende veje. Grundene omkring er alle placeret lavere samme kote, og man får dermed ingen der kigger ned mod en.

Grunden har en god størrelse, der muliggør boliger på op til maksimalt 213 m2 + 55 m2 garage eller carport. Læs nærmere i gældende lokalplan for udstykningen for mere info. (maksimal bebyggelsesprocent 30% + carport garage op til 55 m2 derudover - eller hvordan man selv vil fordele det med større garage eller mindre bolig). Der tages forbehold for ovenstående, så undersøg selv lokalplanen. Super fin geo teknisk rapport (vedhæftet). Så der kan forventes relativ billig fundering. Der er allerede betalt for kommunens faste tilslutninger, hvilket udgjorde 116.707 kr.

Grunden kan overtages så hurtigt som skøde og købsaftale er i orden. Eller hvad evt. køber måtte ønske mht. overtagelse.

Svenstrup J ligger ca. 10 min syd for Aalborg og danner hjemlige rammer for 7.000 - 8.000 indbyggere. Svenstrup J er blot 5 minutters kørsel fra Skalborg og City Syd. Her er der mange shopping-muligheder i både Storcenteret, Shoppen og en række specialbutikker. Der er ligeledes mange gode spisesteder og en biograf, som tiltrækker en lang række af befolkningen i oplandet. Det er en børnevenlig

by med to skoler, børnehaver og masser af fritidsaktiviteter. Børnene kan trygt færdes til og fra skolerne, sportshallerne, ven- eller veninderne via de mange stisystemer. I byen er der ligeledes gode indkøbsmuligheder, hvor du både kan handle i Fakta, Rema 1000, Super Brugsen. Skal du til og fra byen med offentlig transport er mulighederne gode. Der er flere busstoppesteder rundt i byen og nærbanen som kører lige gennem byen både mod nord til Aalborg centrum og mod syd til Støvring og videre ned gennem landet.

Fakta om boligen
Grundstr.: 710 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt mægler

Morten Koch Westergaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Rold og Koch A/S - Svenstrup
Mobil. 2118 5010
mrk@estate.dk

Om kommunen

INDBYGGERE

217.075

GRUNDSKYLD

26,950‰

KOMMUNESKAT

25,40%

SKOLER

50

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.185 kr./md.
Børnehave 1.829 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

 • Nyhed

  Hellekisten grund nr. 26 , 9230 Svenstrup J

  1.125.000

  Helårsgrund | 0 vær. | 862 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.