VI HJÆLPER DIG, NÅR DU VIL KØBE DIT KOMMENDE HJEM

For de fleste af os er det at købe bolig en af de største beslutninger i vores liv. Og for mange er det også en ny situation at befinde sig i.

Derfor det en god idé at modtage KøberRådgivning i forbindelse med købet af dit kommende hjem.

Vi repræsenterer udelukkende dig som køber, og derfor har vi fuldt fokus på, at du får de bedste vilkår i købet af din nye bolig. 

 

Find KøberRådgiver

Bestil KøberRådgiver

Estate Køberrådgivning

Hos Estate har vi stor viden om de processer, du  skal igennem, når du skal købe bolig. Og vores indgående kendskab til lokalområdet sikrer, at du er bekendt med alle relevante forhold, inden du
flytter. Vi kender til lignende handler i nabolaget, samt de offentlige planer for området. Og vi sikrer, at du trygt kan indgå aftalen om købet af dit nye hjem.

Vi dækker hele købsfasen, så du kun behøver at ringe ét sted hen for at få hjælp og svar på dine spørgsmål. 

 

Det får du med Estate KøberRådgivning

Er prisen rimelig?
Vi hjælper dig med at vurdere, om der er basis for at forhandle sig til en lavere pris.

Vi gennemgår alle juridiske dokumenter
Vi gennemgår købsaftalen og boligens dokumenter. Vi sørger også for skrive eventuelle forbehold ind i købsaftalen for at sikre dig en god handel.

Vi tager os af papirarbejdet
Vi sørger blandt andet for at udarbejde skøde og refusionsopgørelse og at få handlen tinglyst. Hvis sælgers mægler står for skøde og refusion, gennemgår vi dokumenterne og sikrer, at alt er i orden.

Gratis flytteforsikring
Hos os får du en flytteforsikring, der dækker flytteskader op til 50.000 kroner, hvis du tegner din ejerskifte- og/eller husforsikring via Nykredit Forsikring. Selvrisikoen er på kun 1.000 kroner.

Prisen på KøberRådgivning varierer afhængigt af, hvor i landet, du bor. Kontakt din nærmeste Estate forretning for at få en nøjagtig pris. 
 
 

Tilvalg

Vi ser på, om boligen matcher det, du leder efter  
Vi tager med dig ud og ser på den bolig, du overvejer at købe.

Vi oversætter tilstandsrapport og energimærke i et boligkøbseftersyn  
En byggesagkyndig gennemgår tilstandsrapporten og energimærkerapporten. Du får at vide, hvad de forskellige bemærkninger i rapporterne betyder, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Vi hjælper dig med forhandling af pris og vilkår
Din kommende bolig skal købes til den rigtige pris, og det kræver tit en forhandling med sælgers ejendomsmægler. Vi gør det hver dag, og du kan derfor trygt overlade forhandlingerne til os.

Læs mere Luk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.