Flere ønsker et diskret boligsalg

29. juni 2018

Flere boligsælgere vælger skuffesalg, når de skal sælge deres bolig, men ved ikke at annoncere deres bolig digitalt misser de en masse boligkøbere, som ikke er på aktiv boligjagt, men som alligevel kan være klar til at købe, vurderer ejendomsmæglerkæden Estate.

De fleste kan nok blive enige om, at den mest effektive måde at sælge en bolig på, er at annoncere den. Men den metode er det ikke alle, der vælger, når boligen skal sælges. Ifølge en rundspørge blandt ejendomsmæglerkædens Estate´s forretninger oplever halvdelen af dem en stigning i antallet af diskrete salg, eller såkaldte skuffesalg.
-Det er ikke alle, der ønsker opmærksomhed, når de skal af med deres bolig. Og det kan der være flere grunde til, siger Michelle Honoré, der kommunikationsansvarlig i Estate.
De hyppige årsager er ifølge hende, at folk enten ønsker at finde ud af, om der er købere til deres bolig, uden at alle og enhver skal vide det, eller også kan det være, at beslutningen om at flytte ikke er helt truffet endnu.
-Det er en stor ting at sætte sin bolig til salg. For rigtig mange af os siger vi jo farvel til en epoke i vores liv, når vi flytter, så derfor er det helt forståeligt, at man ind imellem ønsker at gøre det uden den store opmærksomhed, siger Michelle Honoré.
Hun tror også, at den positive udvikling på boligmarkedet kan være med til at øge antallet af skuffesalg.
-Når det går godt på boligmarkedet, vil der jo også være flere købere på markedet, og derfor vil der også være en større chance for at finde købere på denne måde, end når markedet er nede. Vi anbefaler dog, at man markedsfører sin bolig digitalt, da det alt andet lige giver en lagt større chance for at finde købere, som ikke er på aktiv boligjagt. Undersøgelser viser nemlig, at man ved skuffesalg misser mange potentielle købere, siger Michelle Honoré.
 
Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.