Nybolig og Estate sætter 20 nye forretninger på Danmarkskortet i 2018

2018 har været et år præget af vækst i ejendomsmæglerkæderne Nybolig og Estate med tyve nye forretninger. Direktør Peter J. Mattsen forventer fortsat vækst i 2019.

Nybolig og Estate, som er en del af Nykredit Mægler. Tilsammen har de to kæder i 2018 nemlig kunne sætte tyve nye forretninger på Danmarkskortet.

Peter J. Mattsen, som er direktør for Nykredit Mægler glæder sig over udviklingen i de to kæder, som han kalder en indfrielse af ambitionerne om at vækste i hele landet. 

-For os handler det om at være der, hvor kunderne er, uanset hvor det er i landet. En bolighandel er en stor ting, derfor er det vigtigt, at ens mægler er tæt på, når man sælge sin bolig, siger Peter J. Mattsen. 

Helt konkret er der allerede åbnet 12 nye forretninger i hhv. Thisted, Ballerup, Silkeborg, Svenstrup, Karrebæksminde, Viborg, Bornholm, Kolding, Haderslev, Bramminge og Nibe, mens der er underskrevet kontrakter med nye indehavere, som åbner otte forretninger i løbet af den næste måned. Og ifølge Peter J. Mattsen er de nye forretninger blevet taget godt imod af kunderne.

-Efter vi meldte vores vækstplan ud i foråret, har vi fået en masse henvendelser fra mæglere, som har ønsket en dialog om et fremtidig samarbejde med os. Og det er derfor glædeligt, at vi i så stor udstrækning og så hurtigt har været i stand til at efterkomme så mange af dem, fortæller Peter J. Mattsen. 

Han ser frem til 2019, hvor han forudser endnu et antal nye forretningsåbninger i de to kæder.

-Ud over vores ambitiøse vækstplaner kvitterer flere af vores nye indehavere også for et stærkt partnersamarbejde, som vi har med Nykredit og ca. 60 lokale pengeinstitutter, hvor mæglerne kan byde ind med deres kompetencer og rådgivning i forhold til fx vurderinger, siger Peter J. Mattsen.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.