Nykredit Mægler lancerer vækstoffensiv – flere nye forretninger

25. juni 2018

Ejendomsmæglerkæderne Nybolig og Estate vil begge åbne et større antal nye forretninger inden 2020. 

De landsdækkende ejendomsmæglerkæder Nybolig og Estate, som hører under Nykredit Mægler, har planer om samlet at åbne et større antal nye forretninger inden 2020. De nye forretninger skal åbnes for at komme endnu tættere på kunderne og styrke og øge den samlede vækst i begge kæder. 

-Som mæglerkæder er vi i hård konkurrence om kunderne om at kunne give de bedste værditilbud, og vi er derfor nød til hele tiden at være på forkant med udviklingen og samle ressourcerne, så vi er i stand til at investere i bl.a. nye digitale teknologier, som i stigende grad fylder i mæglerbranchen, siger Peter J. Mattsen, som er direktør i Nykredit Mægler, Nybolig & Estate. 

Nykredit Mægler ønsker med øget vækst i begge kæder og sund konkurrence mellem dem at indtage positionen som samlet markedsleder og samtidig gøre Nybolig til landets største enkeltstående kæde. 

-Der er en klar sammenhæng mellem markedsandele og den lokale tilstedeværelse, derfor arbejder vi på at åbne nye forretninger de steder, hvor kunderne efterspørger det, ligesom vi er i dialog med en række mæglere uden for kæderne om at skifte til enten Nybolig og Estate og dermed blive en del af familien. For os handler det om at være tilstede i hele landet for kunderne, uanset hvor de er, for en bolighandel er stadig en proces, som kræver et stort personligt nærvær, siger Peter J. Mattsen. 

I indeværende år har Nybolig og Estate allerede åbnet en lang række nye forretninger og flere er i støbeskeen. 

-Jeg er blevet overvældet over den massive interesse, vi har mødt fra folk, der gerne vil tale med os og finder vores værditilbud attraktive. Både inde og uden for kæderne er der stor interesse for at enten udvide engagementet eller blive en del af vores kæder, som kan tilbyde hele pakken fra økonomisk, juridisk, digital og markedsføringsmæssig bistand, siger Peter J. Mattsen. 

For at høste de fulde synergier i Nykredit Mægler bliver det nu muligt for indehavere i Nybolig og Estate også at blive indehaver af forretninger i søsterkæden, dog som såkaldt ”sleeping partner”, hvor den primære rolle er ledelsesmæssig sparringspartner.

-Når vi har en masse dygtige folk, som både kan og vil mere, skal vi også kunne tilbyde dem muligheden for at realisere deres drømme. Det har både de og vores kunder fortjent, og derfor er det afgørende, at vi udvider vores tilbudskatalog, siger Peter J. Mattsen. 

Han fremhæver også samarbejdet med Nykredit og de ca. 60 pengeinstitutter, som er en del af Totalkredit-samarbejdet som en væsentlig faktor for kædevæksten.

-Vi har et utroligt stærkt og mangeårigt samarbejde, som vi ser frem til at gøre endnu stærkere og udvide de kommende år. At handle bolig er en proces, som kræver stor tillid. Og med det unikke samarbejde, vi har, ved vi, at boligejeren møder den bedste rådgivning gennem alle led i salgs- og købsprocessen, siger Peter J. Mattsen. 

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.