Prestigebyggeri i Middelfart tiltrækker købere fra hele verden

Allerede inden lokalplanen er godkendt tiltrækker byggeprojektet Kulgrunden på Middelfart havnefront stor interesse fra både lokale samt købere fra Hong Kong, England og USA.

Arkitekttegnede luksuslejligheder med panorama-havudsigt lyder måske som et Københavner- eller Aarhusfænomen. Ikke desto mindre bliver det snart virkelighed i Middelfart. Det oplyser Per og Heidi Strandstoft, indehavere af ejendomsmæglerforretningen i Middelfart, Estate Strandstoft, som står for salget af det prestigefyldte projektbyggeri Kulgrunden.

Projektet af tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen Architects, og de luksuriøse boliger forventes at stå færdige i løbet af 2020-2021.

Ifølge Heidi Strandstoft er interessen for Kulgrunden overvældende. Hun har i sine tyve år som ejendomsmægler i Middelfart ikke oplevet en lignende efterspørgsel på nye boliger.

-Vi har haft mere end 100 kunder til formøde, og vi forventer at lukke små 20 handler allerede inden, vi er begyndt at markedsføre projektet. Så det er gået over alle forventninger, fortæller Heidi Strandstoft.

-De lokale bygherrer Helle og Michael Nissen har været 15 år undervejs med dette projekt,  tilføjer Per Strandstoft og fortsætter: 
-Det unikke er, at vi sælger boliger på et projekt, der endnu ikke er godkendt, men som folk har talt om og ventet på i mange år. Vi forventer, at lokalplanen godkendes i oktober. Umiddelbart herefter er det planen, at byggeriet går i gang.
Boligerne på Kulgrunden bliver ikke Middelfart billigste, men udsigten til priser i den høje ende skræmmer ikke kunderne, lyder det fra Per Strandstoft, som håber, at Kulgrunden som et nyt arkitektonisk vartegn kan være med til at synliggøre Middelfart yderligere på Danmarkskortet.

-Der er stor variation i priserne, og boligerne sælges uden bopælspligt. Blandt køberne er der således udenlandsdanskere fra både Hong Kong, England og USA, som ønsker en centralt placeret bolig i Danmark med en unik beliggenhed og førsteklasses arkitektur, forklarer Heidi Strandstoft og tilføjer, at der dog også er flere lokale, der har lagt billet ind på lejlighederne på trods af, at priserne er i den højere ende. Beliggenheden, udsigten og arkitekturen fås ifølge det lokale ejendomsmæglerpar til gengæld heller ikke bedre.
Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.