Daglig leder / salgschef søges til Estate Amager

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Estate Amager. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

DINE KVALIFIKATIONER
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

VI FORVENTER OGSÅ, AT

  • du er uddannet ejendomsmægler (ikke et krav men en fordel)
  • du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked
  • du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket.

DU FÅR DET BEDSTE GRUNDLAG FOR SUCCES
I Estate får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Estate arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt. Du kommer for eksempel til at bruge det nyskabende værktøj Salesbooster, der gør det lettere at ramme de rigtige købere til hver enkelt bolig.

DU FÅR

  • et team af dygtige og dynamiske kollegaer
  • løn i forhold til dine kvalifikationer.

VORES MÅL
I Estate lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Estatemægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

ER DU INTERESSERET?
Send din ansøgning til mf@estate.dk snarest muligt. Vi ansætter når den rigtige kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Martin Frost på 2685 8890.

Download stillingsopslaget