Sælger eller Ejendoms-mægler søges til Estate Ballerup-Smørum

Indehaverne Nicolai Holck Bendixen og Victor Lykke Methmann søger en sælger/ejendomsmægler med drive og pondus til vores 2 ejendomsmæglerforretninger i Ballerup og Værløse. I samarbejde med indehaverne, får du et medansvar for den daglige drift af vores forretninger.

Vi har en etableret forretning i Ballerup-Smørum og lander cirka 100 handler årligt. Derudover har vi en nyåbnet forretning i Værløse/Farum. Vi ønsker at binde områderne sammen, og derfor søger vi en sælger/ ejendomsmægler evt. med partnerpotentiale til vores butikker.

Du bliver en del af et dynamisk vinderteam, der dagligt arbejder målrettet på at give alle vores kunder – såvel sælgere som købere – en ekstraordinær professionel rådgivning. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du får med andre ord stor mulighed for at sætte præg på din egen hverdag, samt på hvordan forretningen skal drives. 

Det er først og fremmest din personlighed og dit drive der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov.

Du kommer med en erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, og har gennem de seneste år leveret gode resultater - både i forhold til kommissionering og salg. Det er en fordel hvis du kommer med erfaring fra lokalområdet, men ikke en nødvendighed.

Dine erfaringer og kvalifikationer modsvarer vi med en attraktiv lønpakke uden loft, og med potentiale til et fremtidigt partnerskab. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, sådan at du til stadighed både kan levere en professionel rådgivning og enestående resultater. Du bliver en del af et stærkt team med store fremtidige muligheder.

Din ansøgning skal sendes til nhb@estate.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Download opslaget

Estate er et veletableret brand med mere end 90 forretninger. Vi vokser støt i markedsandel. Estate er en del af Nykredit Mægler A/S, og har et stærkt samarbejde med Totalkredit-pengeinstitutter.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.