Estate Ballerup-Smørum søger sagsbehandler

Centrumgaden 17, 2750 Ballerup

Hos Estate Ballerup-Smørum har vi rigtig travlt, og med en forretningsudvidelse inden for en overskuelig fremtid, får vi endnu mere at se til, og søger derfor til snarlig tiltrædelse, en sagsbehandler.
Dine opgaver bliver grundlæggende, at følge alle vores sager fra A-Z, og sikre en god høj kvalitet i sagsgangen. Vi er en ekstremt målrettet og resultatorienteret virksomhed
med store ambitioner for fremtiden, men samtidig med højt til loftet i hverdagen, og altid med plads til samvær med kollegaerne i dagligdagen.

Dine arbejdsopgaver bliver:
-Oprette vores sager fra A-Z
-Lave købsaftaler
-Berigtigelse af handlerne (herunder skødeskrivning, refusionsopgørelse, frigivelse af provenu m.m.)
-Kommunikere med kunder, advokater og andre relevante personer
-Tjekke alle juridiske og bankmæssige forhold i vores handler
-Yde køberrådgivning
-Kundebetjening – både telefonisk og i butikken
-Varetagelse af forefaldent kontorarbejde

Du skal være branchekendt – gerne ejendomsmægler, eller komme fra et lignende job i branchen og gerne med kendskab til C&B og vores dertil hørende systemer. Du skal kunne arbejde struktureret og samtidig have mange bolde, både store og små i luften på en gang. Vi ser gerne at du er ekstremt detajleorienteret, da små fejl kan betyde store problemer i vores branche.

Tiltrædelse gerne med start pr. 01.07 eller 01.08.2019. Vi har rigtig travlt, men heller ikke mere
end vi kan vente på den rette kollega.

Vi tilbyder en god fast grundløn, samt mulighed for at optjene månedlig provision uden loft.

Har du lyst til at vide mere, så send en skriftlig ansøgning med CV og evt. anbefalinger til 2750@estate.dk . Har du spørgsmål til stillingen, må du gerne kontakte butikkens indehaver, Nicolai Holck Bendixen på tlf. 24 85 15 25

Ansøgningerne bliver behandlet løbende, og vi ansætter når den rigtige kandidat er fundet.

Estate er et stærkt og veletableret brand i landets større byområder, hvor kæden er repræsenteret med flere end 85 velbeliggende forretninger. Flere byer kommer til i de kommende år, i takt med at vores ambitiøse vækstplaner bliver realiseret. Estate er en del af Nykredit Mægler A/S, og har et stærkt samarbejde med Totalkredit pengeinstitutter. 

Download stillingsopslaget