Ejendomsmægler til Estate Greve

Vi søger den bedste ejendomsmægler der findes…

Arbejder du i dag som ejendomsmægler med salg og vurdering, og har du lyst og potentiale til på sigt at blive daglig leder i vores afdeling i Greve, så vil det glæde os at modtage en ansøgning fra dig. For os handler alt om ”mindsettet”

Vi brænder for 100% engagement, og vi belønner, at du gør det samme.
Vi vil måles på vores kvalitet, vores evne til at levere det lovede, så vi fortsat kan opretholde områdets højeste kundetilfredshed.

Kan du levere dette, så er du måske vores nye kollega.

Du får
• Et selvstændigt og udfordrende job, hvor din erfaring som ejendomsmægler, kombineret med en stærk vilje til at drive salgsprocessen, er afgørende for din succes
• En solid kundeportefølje
• Et team af yderst kompetente kolleger og et stærkt brand
• Et spændende job og på sigt mulighed for at blive partner
• Konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår

Lidt om virksomheden
Estate Greve & Solrød Virksomheden er dynamisk, kendetegnet ved et stort peronligt engagement, et stærkt lokalkendskab og et højt fagligt kompetenceniveau. Katrine Andersen og Kim Andersen har tilsammen mere end 30 års erfaring i branchen, i lokalområdet. Forretningen er funderet på gensidig, personlig tillid og hos Estate Greve & Solrød loves der aldrig mere, end der kan holdes.
Virksomheden anser høj moral og etik som afgørende for en succesfuld ejendomsmæglerforretning.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder
• Vurdering af fast ejendom (alle boligtyper)
• Indgåelse af formidlingsaftaler
• Rådgivning omkring tilstandsrapport
• Salgsarbejde, herunder kundebetjening i forretningen, fremvisninger, telefonopfølgning og møder med potentielle købere i butikken samt løbende kontakt med sælger om aktiviteter og salgsstatus
• Sparring og udvikling med det øvrige medarbejderteam

Din baggrund og dine kvalifikationer
• Det er et krav at du har minimum 3 års erfaring fra lignende stilling i ejendomsmæglerbranchen
• Uddannet ejendomsmægler (eller godt på vej til at blive det)
• Har veldokumenterede gode salgs- og kommissioneringsresultater
• Evner gennem bla. god opfølgning at opbygge og skabe resultater
• Har integritet, og evner således, naturligt, balancen mellem salg og seriøs rådgivning til både sælger og køber
• Stort overblik
• Kommunikerer nemt og sikkert både i skrift og tale

Din personlighed
Du er udpræget resultatorienteret.
Du har let til smil, er en seriøs, empatisk, troværdig og vedholdende forhandler, der forstår at skabe tillid.
Du er konkurrencemenneske med et højt energiniveau og en medfødt evne som menneskekender.

Endeligt er det vigtigt, at du er administrativt velfunderet – velforberedt, planlæggende, systematisk og har øje for kvalitet og de alle de vigtige detaljer.

Den der kan noget særligt, skal belønnes for dette særlige
Vi sikrer dig en økonomisk opstart så du kan danne dig et solidt fundament for din ”egen forretning i forretningen”. Dernæst sikrer vi dig et incitament til at blive den bedste i vores forretning, økonomisk, i din personlige udvikling, og karrieremæssigt.

Vi tilbyder vores kunder en markedsføringspakke der uden sammenligning er markedets bedste. Din opgave bliver, sammen med os, at formidle dette budskab så endnu flere kunder kan opleve det effektive salg vi skaber gennem netop vores særlige markedsføringsstrategi, og det du kender til i forvejen, flid.
Kunderne søger den bedste ejendomsmægler der findes… Kunderne ønsker at være i dialog med den bedste ejendomsmægler der findes. Uanset om det er købere eller sælgere.

Så naturligvis skal vi kunne tilbyde dem en professionel vurdering af dig, hvor de ikke er i tvivl om at det er dig der skal sælge deres bolig, eller en fremvisning hvor køberne går derfra med et ønske om at komme til at handle med dig. For med det rigtige mindset, så er du i stand til at gøre den forskel der får mennesker til at ønske præcist det. Det er derfor vi søger dig som ejendomsmægler!

Vil du vide mere

Kontakt indehaver Kim Andersen på telefon 29 42 42 54. Ansøgning Sendes til kim@estate.dk og vil blive behandlet fortroligt. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 1. april 

Download stillingsopslag

Estate er et stærkt og veletableret brand i landets større byområder, hvor kæden er repræsenteret med flere end 85 velbeliggende forretninger. Flere byer kommer til i de kommende år, i takt med at vores ambitiøse vækstplaner bliver realiseret. Estate er en del af Nykredit Mægler A/S, og har et stærkt samarbejde med Totalkredit pengeinstitutter.

 

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.