Estate Lyngby søger: Sælger/ Mægler

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Har du gennemslagskraft og store ambitioner? Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Estate Lyngby. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt, med høje forventninger og målsætninger til dig og os selv

Dine kvalifikationer
For at få succes skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Motivation og opsøgende personlighed er en helt central del af dig, så det er vigtigt, at du har en naturlig interesse for salg. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Som sælger/mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Vi forventer også, at
· du har erfaring med ejendomsmæglerbranchen
· du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket
· du har kørekort og egen bil

Du får det bedste grundlag for succes
I Estate kan du udvikle dig fagligt og personligt, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Vi arbejder med moderne, digitale løsninger, så du har alle forudsætninger for at sælge effektivt og rådgive grundigt.

Du får
· et selvstændigt og udfordrende job
· en alsidig og spændende hverdag
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· løn i forhold til dine kvalifikationer

Vores mål
Vi er en forretning i rivende udvikling, og forventer at du kan indgå i en travl og selvstændig hverdag. Vi lægger stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning.


Er du interesseret?

Send din ansøgning til bma@estate.dk senest den 31.07.21.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver, Bo Andersen tlf. 24988820.

 

Download stillingsopslaget

Estate er et stærkt og veletableret brand i landets større byområder, hvor kæden er repræsenteret med flere end 85 velbeliggende forretninger. Flere byer kommer til i de kommende år, i takt med at vores ambitiøse vækstplaner bliver realiseret. Estate er en del af Nykredit Mægler A/S, og har et stærkt samarbejde med Totalkredit pengeinstitutter. 

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.