Estate Viborg Mægleren søger ejendoms-mægler med partner-potentiale

Tingvej 2A, 8800 Viborg

Er du en vindertype, som elsker at gå forrest, og brænder for at levere resultater? Har du et højt drive og er du drevet af sult for at skabe resultater? Så er det måske dig, vi er på udkig efter!

Estate Viborg Mægleren oplever stor vækst og har en brændende ambition om dette skal fortsætte. Det er her du kommer ind i billedet.

Vi går op i at give kunderne en tryg bolighandel fra start til slut hver gang. Derfor ser vi evner som troværdighed, empati og imødekommendehed som vigtige faktorer. Vi vægter desuden personlige relationer i lokalområdet højt. Det er derfor, vores slogan er "Din lokale ejendomsmægler".

Du må meget gerne have brancheerfaring eller komme fra en lignende stilling, men dette er ikke noget krav. Det vigtigste er at du brænder for at gøre en forskel for vores kunder og virksomhed. Vi forventer derfor at du er initiativrig, ambitiøs og teamplayer.

Vi arbejder efter princippet sammen er vi stærkest og vi løfter i flok. Derfor skal du kunne trives i en flad struktur med frihed under ansvar.

Hos Viborg Mægleren vil du blive faglig udfordret, løbende efteruddannet og får rig mulighed for personlig udvikling.

Går du og drømmer om at få fod under eget ejendomsmæglerbord en dag, vil der på sigt være mulighed for dialog om partnerskab. Vi er nemlig kun interesseret i at du udvikler dig i den retning du drømmer om.

Vil du vide mere så kontakt ejendomsmægler Jesper Edward Rasmussen på tlf. 28303069. Din henvendelse behandles naturligvis 100% fortrolig.

Ansøgningen sender du hurtigst mulig til jr1@estate. dk. Vi holder løbende samtaler. Vi glæder os til at hører fra dig.

Download opslaget

Estate er et veletableret brand med mere end 90 forretninger. Vi vokser støt i markedsandel. Estate er en del af Nykredit Mægler A/S, og har et stærkt samarbejde med Totalkredit-pengeinstitutter.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.