Estate Henrik Bjerre Søger: Trainee

11. januar 2021

Er du klar til nye udfordringer? 

Drømmer du om en uddannelse i en spændende, dynamisk og konstant bevægelig branche hvor din indsats kan gøre den store forskel? Så er ejendomsmægleruddannelse netop det!

Til vores forretning i Hundested, søger vi endnu en pligtopfyldende og serviceminded kollega, der er klar på at lære hele branchen fra A-Z, med alle de muligheder og facetter som det indebærer.

Hos Estate Henrik Bjerre kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt bliver tildelt dine egne opgaver og ansvarsområder og får en grundig oplæring fra de dygtigste folk. Så du kan være med til at udbygge forretningens markedsunderlag, i et stort og varierende område. 

Dine kvalifikationer:

  • Du er enten startet- eller hurtigst muligt starter på ejendomsmæglermægleruddannelsen.
  • Du er høflig, repræsentabel, pligtopfyldende og klar på at yde dit allerbedste.
  • Du har nogle års erfaring med salg og service generelt, og gerne fra mæglerbranchen.
  • Du er en holdspiller, og uden en kny hjælper dine kollegaer hvis behovet er der.
  • Du har kørekort og egen bil.
  • Du er vant til at arbejde med IT og diverse sociale medie platforme.
  • Du har et kreativt sind og har lyst til at byde ind med nye ideer. 

Vi tilbyder dig

Et arbejdsmiljø som i høj graf bygger på frihed under ansvar, hvor en uformel og frisk tone er tilgangen til dagens opgaver, og alle byder ind for at komme ud over stepperne. 

Du vil blive oplært i alle processerne, fra sagsbehandling til kommisionerings- og slagsarbejde, med fokus på din faglige og ikke mindst personlige udvikling. Dette naturligvis under attraktive vilkår hvor den ekstraordinære indsats altid belønnes.

Interesseret:

Så send din ansøgning og CV, til personaleansvarlige Kenneth Egholm på mail: ke8@estate.dk som du også er velkommen til at kontakte på 20 84 80 17 for yderligere information om stillingen.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet diskret. 

 

Estate er et stærkt og veletableret brand i landets større byområder, hvor kæden er repræsenteret med flere end 85 velbeliggende forretninger. Flere byer kommer til i de kommende år, i takt med at vores ambitiøse væktsplaner bliver realiseret. Estate er en de af Nykredit Mægler A/S, og har et stærkt samarbejdede med Totalkredit pengeinstitutter. 

 

Download stillingsopslag

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.