/-/media/estate/forretninger/nordsjaelland/estate-helsingoer/forretningfoto-estate-helsingoer.jpg?rev=5e0bc1a4afdc430a9534ca7660a59ef4

Estate Rågeleje & Tisvildeleje - Morten Friis

Besøg os
Banevej 8
3220 Tisvildeleje
Åbningstider
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale Estate Ejendomsmægler i Rågeleje - Tisvildeleje

Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Rågeleje & Tisvildeleje til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Estate Helsingør - Morten Friis, Kongevejen 15. 3000 Helsingør

Hos Estate Rågeleje - Tisvildeleje vil du møde et mæglerteam, som brænder for det lokale. Vi har mange års erfaring i salg og rådgivning om fritidshuse, og vi kalder os specialister på Nordsjællands smukke kyststrækning. Vi rådgiver om køb og sælger alle typer af boliger: sommerhuse, villaer, rækkehuse, projektboliger, ejerlejligheder, landejendomme og grunde.

Området mellem Rågeleje, Vejby Strand & Tisvildeleje fylder vores glødende bolighjerte – og med de lokale samfund i rivende udvikling samt den vilde natur omkranset af havet, skoven og store vidder, ved I nok allerede, hvad vi mener. Vi håber, at I allerede kender til at trække stikket og koble helt af i området – eller måske drømmer om at få muligheden.

Vores butik er placeret på midt i det idylliske Tisvildeleje, og med vores tilgang til netværke lokalt, vil I hurtigt se, at vi virkeligt forsøger at forbinde jer som købere eller sælgere med et uformelt fællesskab, som lokalområdet kan give.

Spørg os om alt – vi kender til de bedste gåture, den bedste badestrand og til de hemmelige stier overalt.

Hos Estate Rågeleje - Tisvildeleje er vi altid i tæt dialog med vores kunder, og vi bestræber os altid på at sikre vores kunder det gode boligsalg eller køb. Vi siger, hvad vi gør – og vi gør, hvad vi siger.

Går du med salgstanker? Eller søger du blot et godt råd om området? Så kontakt os med det samme – det er ganske uforpligtende.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

CVR: 29245045

    Opret dig i køberkartotek

    Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
    Tilmeld dig køberkartotek

    Overvejer du at sælge?

    Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

    Bestil salgsvurdering

    Køberrådgivning

    Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
    Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Rågeleje & Tisvildeleje - Morten Friis

Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.