Få hjælp til at sælge din bolig

Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig proces, når du skal sælge din bolig. Boligsalg og boligkøb har stor betydning for vores liv – både personligt og økonomisk. Af samme grund er det vigtigt, at du kommer godt fra start, og at du går ind i salgsprocessen med en tryg fornemmelse.

Estate Digital Styling - vis potentialet

Med vores digitale værktøj Estate Digital Styling kan du hurtigt få visualiseret din boligs fulde potentiale. Mange har nemlig svært ved selv at forestille sig, hvor flot og funktionel din bolig kan blive. Vi tilbyder også et prisoverslag på, hvad din visualisering vil koste at lave, så kunden kan tage et tilbud med i banken. Det kan betyde flere købere til din bolig.

Estate Digital Styling viser din bolig fra sin bedste side

Med vores virtuelle salgsværktøj Estate Digital Styling kan vi tilbyde dig en visuel opgradering af din bolig, så boligsøgende kan se din boligs fulde potentiale og dermed øge chancerne for, at din bolig bliver solgt til prisen. Vores erfaring fortæller os, at mange boligkøbere faktisk har svært ved at visualisere mulighederne i den enkelte bolig. Men det kan de med Estate Digital Styling.

 

 

Estate Digital Styling

Med Estate Digital Styling får du en virtuel, digital boligstyling, hvor din bolig opdateres med en 3D visualisering, der tydeliggør, hvordan din bolig kan komme til at tage sig ud i fremtiden med ny indretning, renovering eller ombygning. På den måde hjælper du dine potentielle købere til at få et kvalificeret billede (indtryk) af din bolig og dens mange skjulte potentialer. Resultatet er en langt bredere målgruppe af interesserede købere til lige netop din bolig.
Vi kan fjerne eksisterende vægge, lofter og indretninger eller opbygge helt nye, så boligen målrettes de rigtige købere. Det forkorter liggetider og øger sandsynligheden for salg til udbudspris.

Sådan fungerer det

I fællesskab aftaler vi, hvordan din bolig kommer til at fremstå mest mulig attraktiv og salgsklar - herunder hvilke dele af boligen det giver mening at give en ’visuel overhaling’. Det kan både være facaden, der trænger til et nyt look, et eksempel på hvordan der kan bygges en dejlig terrasse, eller hvordan køkken og stue kan blive til et moderne åbent køkken/alrum. Her har vi ekspertisen til at rådgive dig omkring, hvad potentielle købere efterspørger. Når vi har det på plads, varetager vi processen med at få pustet nyt liv i din bolig med nye attraktive visualiseringer. Når billederne vises, kan interesserede købere benytte en ”gardin-funktion’ så før- og efterbilledet kan ses i den helt rigtige sammenhæng.

Det praktiske

Den virtuelle boligstyling varetages altid af en bygningskonstruktør og indretningsarkitekt, så vi sikrer det fagligt bedst kvalificerede bud på din bolig. Som noget helt særligt er Estate Digital Styling også din garanti for, at den viste løsning kan udføres i praksis. Samtidig kan køberen få et komplet prisoverslag på ombygningen eller renoveringen. På den måde bliver det helt konkret for boligkøberen, hvordan muligheder og økonomi hænger sammen – hvilket øger chancerne for salget af din bolig.
Læs mere Luk

Udvendig visualisering

Med Estate Digital Styling kan du få en eksteriør-visualisering af din bolig. Den indebærer en gennemgribende 3D-behandling af et boligfoto, hvor vi eksempelvis viser, hvordan det er muligt at lave konstruktionsmæssige ændringer som f.eks. en ny tilbygning, indkørsel eller have.

 

Før

Efter

Indvendig visualisering

Med Estate Digital Stylings interiør-visualisering får du få en gennemgribende behandling af et boligfoto, hvor du eksempelvis viser mulige konstruktionsmæssige ændringer, herunder ombygning eller sammenlægning af rum i boligen. Det er også muligt blot at vise en ny indretning af stuen, hvor det er maling og nye møbler, der vises på billedet – det kan særligt være relevant for et mere moderne og opdateret udtryk.

Hvis der ændres i plantegningen af din bolig, kan du med Estate Digital Styling desuden få en opdateret plantegning, hvor ændringer på ombygningen tydeligt fremgår.

 

Før

Efter

Opdater din facade

Hvis din bolig ikke kræver det helt store indgreb, kan du anvende en facadeoptimering for at skabe et ekstra blikfang i dine billeder. Her vil det være en simpel behandling af et boligfoto, der viser overfladebehandlinger som f.eks. bemaling af din ejendom, maling af træværk, pudsning/vandskuring og rensning af tag.

 

Før

Efter

Tag fat i din nærmeste Estate-mægler og hør om mulighederne for Estate Digital Styling til lige netop dit boligsalg.

Find mægler

 
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.