/-/media/estate/fyn/estate-nordfyn---jan-bendorf-aps/facade-forfra.jpg?rev=4f3090fe79004c24af1d6380cdaa796e
Estate Nordfyn - Jan Bendorf ApS
Besøg os
Vestergade 25 B
5400 Bogense
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale mægler på Nordfyn

Velkommen til Estate Nordfyn!

Hos Estate Nordfyn er vi klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Et boligsalg er et samarbejde mellem dig og os, og det handler om det fælles samspil og interessen i at sælge dit hjem - med det rette samspil kan vi sælge din bolig hurtigt og effektivt. Du har et uvurderligt kendskab til boligen – og vi kender markedet. Derfor kan vi sammen finde vejen til den bedste handel.

Ejendomsmægler og indehaver Jan Bendorf har et godt kendskab til nordfynske boligmarked med afsæt i Bogense og valgte i 2019 at lade sin ejendomsmæglerbutik FynBo Mæglerne blive til Estate. Han har erfaring med salg af alle ejendomstyper - det være sig villaer, rækkehuse, andelsboliger, ejerlejligheder, fritidshuse samt mindre landbrugsejendomme. Hans store lokale kendskab sikrer dig de bedste vilkår, når du skal sælge.

Nordfyn på vej frem

Nordfyn er et område, hvor der sker stor udvikling i disse år. Siden 2015 har Nordfyns Kommune oplevet befolkningstilvækst, og kommunen har en god og sund økonomi. Nordfyn byder på fantastisk natur med skov, marker og ikke mindst den skønne nordfynske kyststrækning med skønne badestrande.

Du føler, at du får meget for pengene på Nordfyn, og så er der aldrig længere end 30 kilometer til Odense centrum.

Du skal have tryghed og en god pris

Vi ved, hvor stor en beslutning det er at sætte sit hjem til salg. Derfor skal det være en tryg oplevelse, når du giver os nøglerne. Vi er tæt på dig, fordi vi prioriteter det højt.

Hos Estate Nordfyn har vi styr på alle dele af salget. Lige fra den indledende kontakt med køber til handlen er afsluttet. Hos os vil du føle, at du er i gode hænder fra start til slut.

Den gode pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre boliger til salg i nærheden. En realistisk pris er altafgørende for, at din bolig bliver solgt, og vi gør os umage med at ramme den bedste pris med baggrund i vores store kendskab til nordfynske boligmarked.

Jan Bendorf tilbyder servicen ”Solgt eller gratis”. Den indebærer, at der ingen omkostninger er, hvis ejendommen mod forventning ikke bliver solgt inden udløbet af formidlingsperioden (omfatter dog ikke udgifter til Energimærke, Tilstandsrapport og El-eftersyn).

Vi lover meget - og vi holder det

Hos Estate Nordfyn holder vi, hvad vi lover. Vi giver en klar analyse af boligmarkedet i lokalområdet, og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Vi er optimistiske og positive, men vi er også realister - og frem for alt en ærlig samarbejdspartner.

Vi arbejder benhårdt og ambitiøst for at være din foretrukne ejendomsmægler på Nordfyn, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vi har altid tid til en snak om dine boligplaner over en kop kaffe. Så tøv ikke med at kontakte os!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Estate Nordfyn.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000 og stillet garanti på kr. 2.000.000 pr. registreret ejendomsmægler i virksomheden via:

Tryg
Klausdalsbrovej 601
DK-2750 Ballerup

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 35385991

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Boligfinansiering

  Med boligfinansiering kan du få hjælp til, hvordan du bedst finansierer købet af din næste bolig.
  Kontakt mægler

Læs mere om Estate Nordfyn - Jan Bendorf ApS

Realkreditinstitut
 • Nykredit
 • Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit
 • Alle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
Forsikringsselskab
 • Codan
Andre
 • Fynske Medier
 • E-Soft
 • CCT
 • Conmedia
 • Boligsiden
Finansiering
 • Nykredit
 • Nykredit Bank
 • Totalkredit relaterede pengeinstitutter
Forsikring
 • Codan og Dansk Boligforsikring
Annoncering
 • Fynske Medier
 • CCT
Andre ydelser
 • Conmedia
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.