Digital Boligstyling

Få hjælp til at sælge din bolig

Estate Digital Styling - vis potentialet

Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig proces, når du skal sælge din bolig. Boligsalg og boligkøb har stor betydning for vores liv – både personligt og økonomisk.

 

Af samme grund er det vigtigt, at du kommer godt fra start, og at du går ind i salgsprocessen med en tryg fornemmelse.

 

Med vores digitale værktøj Estate Digital Styling kan du hurtigt få visualiseret din boligs fulde potentiale.

 

Mange har nemlig svært ved selv at forestille sig, hvor flot og funktionel din bolig kan blive.

 

Vi tilbyder også et prisoverslag på, hvad din visualisering vil koste at lave, så kunden kan tage et tilbud med i banken.

 

Det kan betyde flere købere til din bolig.

Udvendig visualisering

Med Estate Digital Styling kan du få en eksteriør-visualisering af din bolig. Den indebærer en gennemgribende 3D-behandling af et boligfoto, hvor vi eksempelvis viser, hvordan det er muligt at lave konstruktionsmæssige ændringer som f.eks. en ny tilbygning, indkørsel eller have.

 

Før Efter

Indvendig visualisering

Med Estate Digital Stylings interiør-visualisering får du få en gennemgribende behandling af et boligfoto, hvor du eksempelvis viser mulige konstruktionsmæssige ændringer, herunder ombygning eller sammenlægning af rum i boligen. Det er også muligt blot at vise en ny indretning af stuen, hvor det er maling og nye møbler, der vises på billedet – det kan særligt være relevant for et mere moderne og opdateret udtryk.

Hvis der ændres i plantegningen af din bolig, kan du med Estate Digital Styling desuden få en opdateret plantegning, hvor ændringer på ombygningen tydeligt fremgår.

 

Før Efter

Opdater din facade

Hvis din bolig ikke kræver det helt store indgreb, kan du anvende en facadeoptimering for at skabe et ekstra blikfang i dine billeder. Her vil det være en simpel behandling af et boligfoto, der viser overfladebehandlinger som f.eks. bemaling af din ejendom, maling af træværk, pudsning/vandskuring og rensning af tag.

 

Før Efter

Hør mere om Digital Boligstyling

 

Hvis du vil høre mere om Digital Boligstyling, så kontakt gerne din lokale Estate mægler.

 

Kontakt din lokale Estate mægler
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.