Få tryghed, når du køber dit næste hjem

Det er en stor beslutning at købe bolig – især hvis man ikke har prøvet det før. Men det behøver ikke at være en stresset proces fuld af søvnløse nætter.

Hos Estate kan du nemlig få professionel KøberRådgivning, når du skal til at købe dit nye hjem. Din KøberRådgiver er på din side og har fuldt fokus på, at du får de bedste vilkår i købet af din nye bolig.

Estate Køberrådgivning

Hos Estate har vi stor viden om alle de detaljer, man skal være opmærksom på, når man køber bolig. Vi ser grundigt på alle sagens dokumenter og sørger for at løse de problemer, vi støder på.

Vi dækker hele købsfasen, så du kun behøver at ringe ét sted hen for at få hjælp og svar på dine spørgsmål.

Vi har også et stort kendskab til lokalområdet. Derfor kan du være tryg ved, at der ikke ligger ubehagelige overraskelser i lokalplanen eller lignende.

Med andre ord sikrer vi, at du trygt kan købe af dit nye hjem.

 

Det får du med Estate KøberRådgivning

Er prisen rimelig?
Vi kan tilbyde at hjælpe dig med at vurdere, om du kan få en lavere pris for boligen.

Vi gennemgår alle juridiske dokumenter
Vi gennemgår købsaftalen og boligens dokumenter. Vi sørger også for skrive eventuelle forbehold ind i købsaftalen for at sikre dig en god handel.

Vi tager os af papirarbejdet
Vi sørger blandt andet for at udarbejde skøde og refusionsopgørelse og at få handlen tinglyst. Hvis sælgers mægler står for skøde og refusion, gennemgår vi dokumenterne og sikrer, at alt er i orden.

 

Ekstra ydelser, du kan vælge at få

Vi ser på, om boligen matcher det, du leder efter  
Vi tager med dig ud og ser på den bolig, du overvejer at købe.

Vi oversætter tilstandsrapport og energimærke i et boligkøbseftersyn  
En byggesagkyndig gennemgår tilstandsrapporten og energimærkerapporten. Du får at vide, hvad de forskellige bemærkninger i rapporterne betyder, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Vi hjælper dig med at forhandle pris og vilkår
Din kommende bolig skal købes til den rigtige pris, og det kræver tit en forhandling med sælgers ejendomsmægler. Vi gør det hver dag, og du kan derfor trygt overlade forhandlingerne til os.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.