Om Estate

Vælg den rigtige mægler

Mange boligsælgere får flere forskellige mæglere til at vurdere deres bolig, før de sætter den til salg. På den måde får de skabt et godt udgangspunkt for det endelige valg af mægler. Vi anbefaler, at du tager en uforpligtende snak med os, hvor vi kan vise dig, hvad vi forstår ved et professionelt og effektivt boligsalg.

 

Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og kompetente ejendomsmæglere. Alle har et stort lokalkendskab og en stærk faglig indsigt i de mange processer, der er forbundet med køb og salg af bolig. Estate er det sikre valg for dig, der ønsker et trygt og effektivt boligsalg.

 

Vores forretninger er funderet på gensidig, personlig tillid. Vi lover aldrig mere, end vi ved, vi kan holde. Til gengæld holder vi ofte mere, end vi har lovet - dette sikrer dig overblik, tryghed og tilfredshed gennem hele forløbet i en ejendomshandel.

Pas på for høje salgsvurderinger

Men man skal også passe på, at man ikke bliver forblændet. Visse sælgere bliver præsenteret for vurderinger, der ligger flere hundrede tusinde kroner højere end de vurderinger, som de øvrige mæglere er kommet med. Desværre er resultatet ofte, at det tager meget lang tid at få boligen solgt – eller at den slet ikke bliver solgt.

 

De fleste ejendomsmæglere har heldigvis en professionel tilgang til deres arbejde. Når du skal vælge ejendomsmægler, anbefaler vi, at du baserer dit valg på følgende:

  • Stor indsigt i det pågældende lokalområde.
  • Realistisk forhold til pris, udbud og efterspørgsel.
  • Evnen til at tilrettelægge et salg, der matcher dine specifikke behov. 
Find din lokale Estate mægler
koeb-overtagelse-min

Samarbejdspartnere

 

Vi samarbejder med en lang række realkreditinstitutter og pengeinstitutter, så du er sikret optimal finansiering og god rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 

Omkring finansiering og forsikring af boligen har vi valgt at samarbejde med Nykredit og en lang række lokale pengeinstitutter, der formidler lån fra Totalkredit.

 

Det gode samarbejde kommer dig til gode, så du oplever smidige sagsgange samt en hurtig og effektiv rådgivning. Dette gælder, hvad enten du skal købe eller sælge en bolig.

Retningslinjer hos Estate

En Estate-mægler må ikke, hverken selv eller i selskabsform, købe en ejendom, der er til salg i forretningen.

En Estate-mægler må ikke formidle salget af en ejendom, som er til salg i forretningen, til egen ægtefælle, nærtstående familiemedlem, ansatte i forretningen eller deres ægtefæller.

Hvis en Estate-mægler formidler salget af en ejendom til en anden Estate-mægler eller dennes ansatte, skal det klart fremgå af købsaftalen, at køber har tilknytning til Estate.

Estate-mæglere eller deres ansatte må ikke deltage i lukkede budrunder hos andre Estate-mæglere.

Hvis en Estate-mægler eller dennes medarbejder, vil købe en ejendom, der ikke er til salg hos en mægler, er det en betingelse, at Estate-mægleren foranlediger, at den private sælger får ejendommen vurderet hos en anden mægler, samt at Estate-mægleren opfordrer sælger til at indhente uvildig rådgivning.

En Estate-mægler må ikke forpligte sig til at købe en ejendom, der er til salg i forretningen, fx fordi salget ikke kan ske til den aftalte pris.

Hvis en Estate-mægler sælger sin egen, en medarbejders eller et nærtstående familiemedlems ejendom, skal køber gøres opmærksom på dette, inden en aftale indgås. Køber skal desuden opfordres til at få ejendommen vurderet af - og selv få uvildig rådgivning fra - en anden ejendomsmægler.

En Estate-mægler, dennes ægtefælle eller medarbejdere i forretningen må ikke personligt eller i selskabsform erhverve pantebreve i ejendomme i forbindelse med salg formidlet af Estate-mægleren. 

En Estate-mægler, eller dennes medarbejder, må ikke deltage i spekulationsforretninger. Ved spekulationsforretninger i relation til fast ejendom forstås køb og salg med kortsigtet gevinst for øje.

Hensigt om køb med videresalg for øje skal foreligge i købsøjeblikket, men der må anses formodning om spekulation ved salg inden for 2 - 3 år efter erhvervelsen.

Projektsalg forstås som salg af en ejendom for en projektudbyder og omfatter mindst seks boligenheder. Der vil typisk være tale om nyopførelser eller større ombygninger. 

Nedenstående regler gælder for såvel Estate-mægleren, nærtstående til denne og ansatte i forretningen.

En Estate-mægler må ikke være ejer eller medejer af projektet. Medejerskab skal forstås bredt som økonomiske interesser.

En Estate-mægler må kun medvirke til at hæve prisen på en bolig undervejs i projektet, hvis køber fra starten er gjort bekendt med denne mulighed, og det klart fremgår af det tilbud, køber underskriver.

En Estate-mægler må ikke sælge ejendomme i udlandet, men udelukkende henvise til projekter, som formidles af samarbejdspartnere, godkendt af Nykredit Mægler.

Estate arbejder sammen med en lang række banker og sparekasser i hele landet. Estate er ejet af Nykredit, som er ejet af foreningen Forenet Kredit. Vi samarbejder med Nykredit og Totalkredit, for at give dig en god oplevelse, når du sælger din bolig, køber en ny og lægger en plan for din økonomi.

Bygger på kundedemokrati

Forenet Kredit, som ejer hovedparten af Nykredit og Totalkredit, sender en del af sit overskud til kunderne.
Og som kunde i Nykredit eller Totalkredit, kan du få indflydelse på foreningens beslutninger.

Din lokale Estate mægler hjælper dig sikkert igennem dit boligsalg og -køb

Hos Estate går vi op i etik og god adfærd. Vi arbejder hver dag for at sikre, at du som kunde føler dig tryg og godt tilfreds. Her kan du læse mere om, hvordan gode værdier er en naturlig del af vores hverdag.

Hvordan oplever du estate?
I Estate går vi højt op i kvalitet og kundetilfredshed og arbejder målrettet for, at give dig en god oplevelse, hvad enten du skal købe eller sælge din bolig. Kun sådan kan vi gøre os fortjent til, at du vil anbefale os til andre og selv vende tilbage. For at sikre at kvalitet i alle faser af både købs- og salgsforløb måler vi på kundetilfredsheden flere gange undervejs. 

Ekstra initiativer for øget tryghed og tilfredshed
Alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening er underlagt et fælles, etisk regelsæt. Men i Estate er vi gået skridtet videre og stiller ekstra krav til alle vores medarbejdere om god, etisk adfærd. Vi gennemfører i øvrigt løbende kundeanalyser, så vi kan følge med i, om vi gør vores arbejde godt nok, og om vores kunder føler sig ordentligt behandlet.

De's etiske regelsæt

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:

Estates hovedkontor på nminternet@nykredit.dk

eller du har mulighed for at klage til Klagenævnet for Ejendomsformidling
Gammel Kongevej 60
1850 Frederiksberg C
Telefon: 70 25 36 66
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

og/eller til Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
tlf. 72 40 56 00
www.dnfe.dk

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Vi samarbejder med en lang række realkreditinstitutter og pengeinstitutter, så du er sikret optimal finansiering og god rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Omkring finansiering og forsikring af boligen har vi valgt at samarbejde med Nykredit og en lang række lokale pengeinstitutter, der formidler lån fra Totalkredit.

Hos Estate har vi en række gode og solide samarbejdspartnere inden for den finansielle sektor. Det gode samarbejde kommer dig til gode, så du oplever smidige sagsgange samt en hurtig og effektiv rådgivning. Dette gælder, hvad enten du skal købe eller sælge en bolig.

Her er en liste over vores samarbejdspartnere:

Alm brand
Merkur Andelskasse
Andelskassen Fælleskassen
Middelfart Sparekasse
Arbejdernes Landsbank
Møns Bank
BankNordik
Nordfyns Bank
Broager Sparekasse
Nordjyske Bank
Danske Andelskassers Bank A/S
Nykredit
Den lille Bikube
Nykredit Forsikring
Den Jyske Sparekasse
Pensam
Djurslands Bank
Ringkøbing Landbobank
Dragsholm Sparekasse
Rise-Flemløse Sparekasse
Fanø Sparekasse
Salling Bank
Faster Andelskasse
Skjern Bank
Frørup Andelskasse
Spar Nord Bank
Frøs Sparekasse
Sparekassen Balling
Frøslev-Mollerup Sparekasse
Sparekassen Kronjylland
Fynske Bank
Sparekassen Nørre Nebel
Gjensidige Forsikring
Sparekassen Sjælland-Fyn
Handelsbanken 
Sparekassen Thy
Hvidbjerg Bank
Sparekassen Vendsyssel
Jutlander Bank
Stadil Sparekassen
Klim Sparekasse
Sydbank
Kreditbanken
Sønderhå-Hørsted Sparekasse
Lollands Bank
Totalbanken
Lægernes Pensionsbank A/S
Vestjysk Bank
Lån & Spar

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.