Job i Estate

I Estate er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Vores mæglerforretninger udvikler sig hele tiden, og derfor får vi løbende brug for nye medarbejdere – f.eks. mæglere, sælgere, sagsbehandlere, sekretærer etc.

Derfor er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til en Estate-forretning, som du gerne vil arbejde i. Klik ind på forretningens side for at finde kontaktoplysninger på indehaveren.
Se alle Estates forretninger her
Ledige stillinger

Samarbejdsbanker

Da boligskifte i meget høj grad drejer sig om økonomi, lægger mange ejendomsmæglere naturligt nok stor vægt på et stærkt finansielt bagland. Som Estate mægler får du adgang til et attraktivt samarbejde med Nykredit - samt regionale og lokale pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit.

 

Dette giver dig en række nye muligheder – såsom gensidige henvisninger, vurderingsopgaver og honorering for produktsalg. Disse muligheder kan vise sig at blive en særdeles aktiv del af din forretnings bundlinje.

Bliv indehaver

Estate er et godt udgangspunkt for ejendomsmæglere, der ønsker en stærk organisation i ryggen - og for nye medarbejdere, der satser på en karriere i branchen

 

Det danske ejendomsmarked er præget af høj konkurrence, og det er i dag vigtigere end nogensinde at have en stærk organisation i ryggen. Derfor bliver vi i Estate jævnligt kontaktet af ejendomsmæglere, der ønsker at blive en del af vores kæde.

 

Vi er glade for den store interesse, og vi opfordrer fortsat både nyuddannede ejendomsmæglere og selvstændige med etablerede forretninger til at tage kontakt til os.

 

Hvis du som ejendomsmægler bliver en del af Estate konceptet, får du automatisk adgang til nogle af branchens stærkeste værktøjer.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Ring eller skriv til:

 • Tina Hedegaard

  Forretningsdirektør

  Direkte telefon: 2622 1603

  E-mail: TIHE@nykredit.dk

 • Per Aarrup

  Markedschef

  Direkte telefon: 4010 0025

  E-mail: PAAR@nykredit.dk

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.