/-/media/estate/fyn/estate-odense-lejligheder/estate-odense-lejligheder-1440x600.jpg?rev=60f722608eb049b0b387d75993d156b9

Estate Odense lejligheder

Besøg os
Vestergade 104, st.
5000 Odense C
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

En lejlighedsbutik udover det sædvanlige

Vi er to dynamiske og målrettede personer med flere års erfaring indenfor salg af lejligheder, projekter og andelsboliger i Odense. Vi tror på, at præsentationen af din lejlighed er det ABSOLUT vigtigste, når du skal sælge din lejlighed. Vi har derfor hos Estate Odense Lejligheder skabt en lejlighedsbutik ud over det sædvanlige. Hos os møder du masser af gåpåmod, et fair salær samt nye idéer til salget af din lejlighed. Vi har stor fokus på de personlige relationer samt målrettet annoncering på sociale medier med b.la. en personlig sneak peek video og opslag på Facebook og Instagram.

Vi har et stort kendskab til boligmarkedet og byens projekter i Odense, så skal du sælge eller udleje din lejlighed, eller ønsker du at få lavet et helt gratis og uforpligtende salgsvurdering, så står vi til din fulde disposition alle ugens dage. Vi indleder ethvert møde med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til forløbet, og ud fra dette skræddersyer vi den bedste markedsføringspakke til dig og din lejlighed, så du får den optimal synlighed. Ved en skræddersyet løsning opnår vi sammen de bedste resultater – Hver gang.

Er du på udkig efter en lejlighed i Odense, vil vi anbefale dig at starte boligjagten hos os. Vi tilbyder alle vores kunder at blive oprettet i vores smarte køberkartotek, så vi sammen kan finde frem til jeres ønsker og behov. Som boligsøgende giver det en unik mulighed for at komme med til VIP åbent hus og være de første, når jeres drømmelejlighed kommer til salg. Vi hjælper jer gerne med at finde den rette lejlighed, uanset om lejligheden er til salg hos os eller en anden mægler.

Skulle du finde drømmelejligheden hos en anden mægler, hjælper vi dig gerne med køberrådgivning, så du har en mægler på din side igennem hele købet. Vi hjælper dig både med prisforhandling, gennemgang af de juridiske dokumenter samt en komplet tryghed gennem hele købet.

Vi har både en Facebook- og Instagram side, hvor alle vores sager bliver lagt op. Vi har på vores sociale medier skabt et univers, hvor både køber, sælger og alle boliginteresserede kan finde informationer om alle vores lejligheder samt blive inspireret til boligindretning. 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40827196

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Boligfinansiering

  Med boligfinansiering kan du få hjælp til, hvordan du bedst finansierer købet af din næste bolig.
  Kontakt mægler

Læs mere om Estate Odense lejligheder

Realkreditinstitut
 • Nykredit & Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Codan Forsikring & Dansk Boligforsikring
Andre
 • NMC
 • Lindellfotografi.dk
 • Boligmarkedet
 • Fyens Stiftstidende søndag i "Base"
 • Skibhusavisen
 • UgeAvisen. Generel annoncering på boligsiden.dk & Estate.dk.
Finansiering
 • Nykredit A/S
 • Nykredit Bank A/S
 • Totalkredit samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikring
 • Codan Forsikring
Annoncering
 • Boligmarkedet
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.