/-/media/estate/koebenhavn/estate-vesterbro/estate-vesterbro-facade-jpg.jpg?rev=81ca1f9f94104285b38d3de3ffef22b6

Estate Vesterbro - Udstillingsforretning

Besøg os
Vesterbrogade 144 B
1620 København V
Åbningstider
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale Estate ejendomsmægler på Vesterbro!

Vi er to energiske og målrettede indehavere med flere års erfaring på Vesterbro. Vi har 2 butikker, hvoraf din lokale Estate Vesterbro - Udstillingsforretning ligger på Vesterbrogade og den anden Estate Frederiksberg ligger på Frederiksberg Allé. Hos os møder du gåpåmod, et fair salær og nye idéer til salget af din bolig. Vi har stor fokus på de personlige relationer og den digitale markedskommunikation, som giver din bolig den bedst mulige eksponering. Vores store køberkartotek vil ofte indeholde flere købere til din ejendom og dette er med til at give den bedst mulige salgspris for din bolig. Vores sælgere og købere er blandt Vesterbros mest tilfredse og vi vil være stolte, hvis du bliver den næste. Vi VIL være din foretrukne ejendomsmægler på Vesterbro og går benhårdt efter at få den bedst mulige pris hver gang! Vi har på Vesterbro et stort kendskab til boligmarkedet og har hele tiden et bredt og spændende udvalg af boliger til salg. Skal du sælge din bolig, eller ønsker du at få lavet en gratis og uforpligtende markedsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os. Vi indleder ethvert boligsalg med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til processen og ud fra det skræddersyer vi den bedste markedsføringspakke sammen til dig og din bolig. På den måde opnår vi det bedst mulige resultat hver gang. Boligkøberne starter næsten altid deres boligjagt på Vesterbro eller på Frederiksberg, hvorfor vi hele tiden har kontakt til rigtig mange købere. Det gør, at vi kan skabe rigtig meget aktivitet på din bolig og på den måde få den bedst mulige pris for din bolig på Vesterbro.
 
Vi er stolte af vores administrative personale, som består af Mia og Cecilie. De leverer altid gennemarbejdede dokumenter og købsaftaler, hvilket sikrer både købere og sælgere en god bolighandel. Alt administrativt arbejde foregår i vores butikker, og det skaber nærvær og tryghed for både købere og sælgere i hele sagsforløbet.
 
Er du på udkig efter en bolig på Vesterbro, vil vi anbefale dig at starte din boligjagt ved at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til dine ønsker og behov. Samtidig vil vi meget gerne oprette dig i vores køberkartotek, hvor der kommer nye, spændende boliger hver dag. Vi har også en Facebook-side med rigtig mange følgere, hvor alle vores nyheder og skuffesager bliver lagt op.
 
Ring til Estate Vesterbro på tlf. 70 11 88 11, hvad enten du ønsker at købe ny bolig, skal have solgt din nuværende bolig eller blot er nysgerrig efter, hvad din bolig er værd.
 
Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde.

Mange venlige hilsner

Danni Bredmose, Ejendomsmægler og Indehaver
Kim Folsted, Ejendomsmægler og Indehaver

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

Køberrådgivning

CVR: 41477946

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Boligfinansiering

  Med boligfinansiering kan du få hjælp til, hvordan du bedst finansierer købet af din næste bolig.
  Kontakt mægler

Læs mere om Estate Vesterbro - Udstillingsforretning

Realkreditinstitut
 • Nykredit & Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Sparekassen Sjælland-Fyn
 • Arbejdernes Landsbank & Jutlander Bank
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Frida og Gjensidige
Andre
 • Boligsiden A/S & Boliga.dk og Sirca
Finansiering
 • Nykredit
 • Totalkredit
 • Sparekassen Sjælland-Fyn
 • Arbejdernes Landsbank & Jutlander Bank
Forsikring
 • Codan og Gjensidige
Annoncering
 • Frederiksberg Bladet
 • Vesterbro Bladet
 • Børsen & Berlingske
Andre ydelser
 • Henvisning af kunder til NRGI Elsalg A/S
 • SEAS NVE A/S og Strømlinet A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.