/-/media/estate/forretninger/nordjylland/estate-algren/estate-algren.png?rev=be197ee43cdf4d5db279df9756091252

Estate Algren - Aalborg

Besøg os
Kastetvej 39
9000 Aalborg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale Estate mægler i Aalborg

Hos Estate Algren er den personlige relation til dig og byen vores vigtigste fokus – for en bolighandel er meget mere end kvadratmeter og tilstandsrapporter. Boligen er den største investering i livet, og det at skifte bolig er for de fleste ens betydende med et nyt kapitel i livet.

Den lokale fortælling er en vigtig del af alle vores bolighandler, for det er den, der samler os – og det er den, der gør Aalborg til noget særligt. Aalborg rummer både vigtig Danmarkshistorie og historiske bygningsværker, men vi har også skov, udsigt over Limfjorden og moderne storbyliv i hjertet af Aalborg.

Vores mæglere har alle stor faglighed og mange års erfaring med bolighandler i og omkring Aalborg. Det er med til at sikre, at vi altid kan give dig den bedste service med personlig rådgivning hele vejen igennem din bolighandel. 

 

Sådan arbejder vi

Med en stor motor i ryggen, stærke digitale markedsføringsværktøjer og et kompetent hold af mæglere, går vi altid til opgaven med stor professionalisme og respekt for dine ønsker. Vi gør os umage for at skræddersy vores rådgivning efter din konkrete livssituation, så du føler dig tryg og sikker undervejs gennem bolighandlen.

Vi formidler køb og salg af alle boligformer – herunder villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse og sommerhuse. Med jævne mellemrum formidler vi også hobbylandbrug. Sommerhuse handler vi især ved Vestkysten, Blokhus, Løkken og Lønstrup.

 

Vores forudsætninger

Indehaver- og familieduoen Claus og Thomas Algren er stærkt lokal forankrede med bopæl og opvækst i bl.a. Aalborg, Hasseris og Gistrup – og vores medarbejdere har store netværk i bl.a. Storvorde og Klarup.

Gennem mere end et årti har vi været blandt de mæglere, der sælger flest andelsboliger i Aalborg. Derfor har vi en god forståelse af boligmarkedet i Aalborg. 

Thomas og Claus er uddannede købermæglere som betyder, at vi også kan hjælpe med køberrådgivning til dig, der ønsker hjælp i købsfasen. Med køberrådgivning får du bl.a. hjælp til pristjek, gennemgang af vigtige dokumenter og mulighed for vores hjælp til prisforhandling med sælgers mægler. Kontakt os, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Vælger du os som din ejendomsmægler, kan du være sikker på, at du får en personlig mægler, der er tæt på dig og det lokale liv. 

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 38 24 76 89

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Algren - Aalborg

Pengeinstitut
 • Nykredit
 • SparNord
 • Sparekassen Danmark
Forsikringsselskab
 • Dansk boligforsikring & Codan
Finansiering
 • Ja
Forsikring
 • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.