1 / 27

+ 24

  • Plantegninger
Nyhed!

Rossinisvej 4, 2. tv 2450 København SV

Ejerlejlighed | 53 m2|2 vær.

Kontantpris 2.245.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.840 kr.

Fantastisk bolig med mulighed for at sætte sit eget præg!

OMRÅDET:
Musikbyen i Sydhavnen er en skøn, lille plet beliggende centralt i København - og alligevel med den skønne Valbypark som næste nabo. Her er nyetableret strandpark 5 min. fra lejligheden, ligesom man kan gå tur på Sydhavns "Tippen" - et smukt, fredet naturområde med dejlig udsigt over vandet. Der er gode, lokale indkøbsmuligheder, parkeringsforholdene er gratis, det er nemt og at komme på motorvejsnettet og den offentlige transport er lige om hjørnet - både med bus og tog. Sydhavnen har en skøn stemning og et spirende cafe- og kulturliv; bl.a. Bagerdygtigt og Rallys - og det hyggelige fællesskabsorienterede kulturhus Karensminde tæt ved lejligheden. Desuden finder du Banegaardens bæredygtige oase og South Harbour café lige ved Sydhavn Station. Ydermere kører den nye linje 7A igennem Sydhavnen. Tæt på boligen har du Sjælør- og København Syd station. Til sommer er der planlagt metro til Sydhavnen. Se mere på . Derudover er du under 5 km. i cykelafstand fra Vesterbro og man kan hurtigt komme til både Fisketorvet, Kødbyen og Københavns Hovedbanegård.

EJENDOMMEN:
Murstensejendom lige op til Valbyparken og Sydhavns Tippen. Ejendommen huserer ejerforeningen Kongsgården som er en forening med fornuftige, lave fællesudgifter. Ejendommens faldstammer er renoveret i 1997, samt tag, facade og vinduer i år 2000. Dørtelefoner er skiftet i år 2014. Senest i 2018 er vandrør udskiftet. Der er indlagt kabel-tv i ejendommen. Tilslutning og betaling til kabel-tv foranlediges af køber selv. Ydermere findes der et pengeløst fællesvaskeri (betales via fællesudgifterne), kælderrum til alle lejligheder og hyggeligt gårdmiljø med græsplæne og bordebænke-sæt samt fri parkering lige foran bygningen.

INDRETNING:
Denne bolig giver dig rig mulighed for at sætte sit eget præg! Du bydes velkommen gennem en lang fordelingsentré, der giver adgang til alle boligens rum. Køkkenet har en fornuftig størrelse, med vaskemaskine og vindue ud mod rolige Rossinisvej. Stuen er vestvendt og du kan derfor nyde eftermiddags og aftensolen, gennem de store vinduespartier og lejlighedens altan. Boligens andet værelse har lige såvel en rigtig god størrelse, hvilket gør denne planløsning delevenlig. Badeværelset er istandsat med hvide klinker og fremstår egentlig forholdsvist neutralt.

Fakta om boligen
Boligareal: 53 m²
Stue/Værelser: 0/2
Etage: 2. sal
Bygget/Ombygget: 1940/2001
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 2.245.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.840 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.876 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.463 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Josephine Emilie Schmidt

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Sydhavnen
Mobil. 2130 2450

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
81 m
Indkøb:
212 m
Daginstitution:
210 m
Skole:
394 m
Sport og fritid:
654 m
Sundhed:
312 m
Ladestandere:
63 m
Lynladere:
1,24 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Nyhed

    P. Knudsens Gade 6, st. th, 2450 København SV

    2.295.000

    Ejerlejlighed | 2 vær. | 55 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.