• Plantegninger

Søbredden 27B 2820 Gentofte

Rækkehus | 134 m2|4 vær.

Kontantpris 8.500.000 kr. Ejerudgift pr. md. 3.761 kr.

Udsøgt renoveret rækkehus bygget med respekt for originale detaljer!

Det er en ganske særlig ejendom, vi nu udbyder til salg her på Søbredden 27B - midt i Gentoftes historiske og naturskønne kulisse ligger dette rækkehus nemlig, der er renoveret med respekt for dets originale detaljer. Boligen byder sig til med to skønne udearealer, og så trækker beliggenheden nær skov og Gentofte Sø bestemt heller ikke ned. Selve ejendommen er fra 1887, og den var en del af Brogaard, som også har lagt navn til hele området. Brogaard blev nedlagt i 1949, og i dag står ejendommen her som én af de sidste minder om en anden tid.
I inviteres indenfor i 134 fine kvadratmeter, der fordeler sig over tre veldisponerede etager. Stueplan åbnes op af entréen, som er udformet med indbygget skab, og herfra er en stor del af kvadratmeterne dedikeret til gode opholdsrum: I kan glæde jer over den store stue såvel som køkken-alrummet, hvor snedkerkøkkenet fra Handcrafted er opført i et elegant udtryk. Imens byder de to overetager på i alt tre indretningsvenlige værelser samt en repos, der f.eks. kan anvendes som kontor. I kan slutteligt glæde jer over de praktiske faciliteter med wc i stueplan og badeværelser på både første og anden sal, hvoraf begge udfolder sig med kvalitetsrigt inventar.

Det kan godt være, at byggeåret siger 1887, men her på adressen er der tale om en gennemrenoveret sag, der står som ny. Ejendommen er nemlig blevet renoveret med respekt for husets herskabelige stil, og indendørs går moderne komfort derfor hånd i hånd med sjæl og charme - loftet prydes af blotlagte bjælker, alt imens sprossede vinduer sikrer et naturligt lysindfald fra start til slut. Rækkehuset er opdateret i et smagfuldt design og med gode faciliteter, og der er både gulvvarme og opvarmning via varmepumpe. Fra stuen åbner en dør op til baghaven, hvor I kan nyde udelivet, ligesom en terrasse fortil inviterer til afslappende stunder. De praktiske behov er desuden på plads med parkeringsplads samt skur, så hverdagen kommer til at forløbe nemt og bekvemt.

Hvad mere kan man ønske sig af hverdagen end den, der venter her? Rækkehuset placerer sig lige ved Brobæk Moses naturskønne område, hvor stier leder jer videre ned til Gentofte Sø, der indbyder til en spadsere- eller løbetur. Foruden de naturskønne arealer kommer I til at nyde godt af den korte afstand til supermarked, Vidar Skole såvel som Tjørnegårdsskolen, og da rækkehuset er beliggende på en lukket vej, er der gode, trygge rammer om hverdagen.

Hjertelig velkommen til.

Fakta om boligen
Boligareal: 134 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1887/2024
Grundstørrelse: 0 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 8.500.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.761 kr.
Udbetaling 425.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 48.283 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 39.111 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Samareh Bahari Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke, cand.scient.
Estate Gentofte
Mobil. 2025 9510

Om kommunen

INDBYGGERE

75.033

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

24,34%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.639 kr./md.
Børnehave 1.905 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
174 m
Indkøb:
488 m
Daginstitution:
353 m
Skole:
416 m
Sport og fritid:
621 m
Sundhed:
479 m
Ladestandere:
481 m
Lynladere:
1,3 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Søndersøvej 48, 2820 Gentofte

    8.250.000

    Rækkehus | 6 vær. | 106/56 m2

  • Øxnevej 6A, 2820 Gentofte

    6.975.000

    Rækkehus | 4 vær. | 116 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.