1 / 33

+ 30

Fjernvarme er på vej
  • Plantegninger
Fjernvarme er på vej

Kåsvænget 34 Strib, 5500 Middelfart

Villa | 257 m2|8 vær.

Kontantpris 5.250.000 kr. Ejerudgift pr. md. 3.655 kr.

Udsigtsvilla med rigelig plads og charmerende gårdhave - Kåsvænget 34 i Strib

Opdag denne perle af en ejendom beliggende på Kåsvænget 34, en udsigtsvilla der byder på betagende scener af Lillebælt fra en rolig og eftertragtet position i Strib. Ideel for den pladskrævende familie, står denne bolig klar til at huse jeres minder og øjeblikke i et hjem med overblik og harmoni.

Med et imponerede boligareal på hele 257 m2 samt 84 m2 kælder, ialt 341 m2 tilbyder denne ejendom et væld af rum og muligheder. Bygget solidt og huset fremstår velholdt og indbydende til den nye ejer.

Indretningen består af entré, lyst badeværelse med brus samt 2 værelser. Hjertet i stueplan er køkkenet i åben forbindelse med spiseplads og herfra adgang til hyggelig stue med indbygningspejs samt udgang til svalegang. Her er dejlig og komfortabelt gulvvarme i hele stueplan.

På 1. sal bliver man mødt af den store åbne stue med loft til kip og synlige bjælker, herfra er der betagende og fantastisk udsigt til Lillebælt og udgang til stor vestvendt altan med glasværn, så her nydes solnedgange m.v. året rundt. Endvidere består resten af 1. salen af badeværelse med gulvvarme og 2 gode værelser med udgang til svalegang.

Kælder med god loftshøjde og indrettet med værelse godkendt til beboelse, som sagtens kunne være børnenes multirum eller gildesalen. I kælderen er der endvidere flere gode disp. rum, vaskerum samt husets tredje badeværelse med gulvvarme.

Fra den dobbelte carport er der indgang til kælderen samt godt værksted.

Udenfor skydedøren fra alrummet er der lækker gårdhave, der inviterer til lange sommeraftener og kvalitetstid med familien. Derudover tilbyder den velanlagte græsplæne plads til leg og afslapning, perfekt til de yngste i husstanden.

Solcelleanlæg kombineret med en nærtforestående ny fjernvarmeinstallation sikre en god økonomi huset.

Kombinationen af privatlivets fred og fællesskabets nærhed kendetegner tilværelsen på det lukkede og attraktive vænge, hvor denne bolig har sin faste plads.

Beliggende blot en kort gåtur fra alle Stribs faciliteter, oplever du her bekvemmeligheden ved at have byens tilbud lige ved hånden, uden at gå på kompromis med naturens ro.

For den store eller voksende familie, der søger et sted, hvor plads, beliggenhed, og UDSIGT går op i en højere enhed, er Kåsvænget 34 et must-see. Besøg og oplev, hvordan dit næste kapitel kan tage form her, i hjertet af Strib.

Strib ligger som et smørhul midt i Danmark. Fra Strib er der kun 5 minutter til motorvejstilkørslen og i bil når man til Vejle og Kolding på 20 minutter, Odense på 40 minutter, Aarhus på 1 time og København på 2 timer. Et velfungerende nærmiljø med gode børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud, skaber tryghed og trivsel i familiens hverdag. Alene af skønne børnehaver kan nævnes Stribonitten, Bulderby og Kastanieborgen. Skolebørnene har adgang til Strib Skole og SFO med masser af aktiviteter. I Middelfart tilbydes ungdoms- og voksenuddannelser som f.eks. Middelfart Gymnasium og HF. Der er busforbindelse mellem Strib og Middelfart. Strib byder desuden på et rigt idræts- og foreningsliv, hvor Strib fritids-og aktivitetscenter bl.a. danner rammen om fodbold, håndbold og badminton m.m. I Strib finder du også egen bådeklub, svømmehal og tennisbaner. Uanset hvor du befinder dig i Strib er du i gåafstand til Strib Nordstrand, naturområderne omkring Røjlemose, hvilket gør Strib til noget helt særligt for dem som sætter pris på natur og en nem hverdag.

Fakta om boligen
Boligareal: 257 m²
Stue/Værelser: 3/5
Kælderstørrelse: 124 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1974/1984
Grundstørrelse: 753 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 5.250.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.655 kr.
Udbetaling 265.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 29.938 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 23.801 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Jesper Lauridsen

Ejendomsmægler MDE
Estate Strandstoft A/S - Middelfart
Mobil. 3070 7578

Om kommunen

INDBYGGERE

40.158

GRUNDSKYLD

6,800‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.157 kr./md.
Børnehave 2.016 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
291 m
Indkøb:
325 m
Daginstitution:
552 m
Skole:
462 m
Sport og fritid:
1,3 km
Sundhed:
367 m
Ladestandere:
320 m
Lynladere:
2,64 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Nyhed

    Ulvsbjergvej 19, Svenstrup, 5500 Middelfart

    6.500.000

    Villa | 7 vær. | 243 m2

  • Rømøvænget 119, 5500 Middelfart

    4.300.000

    Villa | 6 vær. | 211 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.