1 / 43

+ 40

Boholtvej 5 Tårup, 5871 Frørup

Villa | 185 m2|5 vær.

Kontantpris 995.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.384 kr.

Indflytningsklar villa med udsigt til marker og Tårup Lund

Det er sjældent, at vi har fornøjelsen af både at kunne tilbyde indflytningsklare rammer og naturskønne omgivelser i én og samme bolig - men det kan vi nu med denne lyse villa i Tårup. Der er tale om en flot og moderniseret villa på 185 m2, der foruden god plads tilbyder et dejligt lys i hele boligen og en fantastisk udsigt over marker og Tårup Lund. Lyder det interessant? Så fortsæt endelig læsningen.

Indenfor har boligen en lys og moderne indretning med flotte, gråmelerede klinkegulve i hele stueplan, der afløses af lyse gulve på førstesalen. Væggene er malet hvide i alle rum, og rammerne er det man med andre ord vil kalde: indflytningsklare. Og indflytningsklar er et af de helt store nøgleord i denne villa. Alt er mere eller mindre toptunet, så I ved indflytning blot skal tage stilling til, hvordan I ønsker at indrette og fordele værelser, stue osv.

Stueplan rummer et stort køkken med hvide elementer, sort bordplade og dets størrelse tillader, at der kan indrettes en spisesektion her. Alternativt kan I have et større spisebord i alrummet, som fordeler resten af rummene i stueplan. Herunder tre gode værelser, et nydeligt badeværelse og et bryggers. På førstesalen kan I nyde den betagende udsigt over de flotte naturomgivelser i området. Store vinduespartier i gavlen og ovenlysvinduer sikrer både et skønt lys i boligen, og også en fantastisk udsigt, som man kan bruge timevis på at betragte. Indretningen på førstesalen byder på et stort opholdsrum, der vil være oplagt at bruge som dagligstue, et stort soveværelse og et badeværelse, der stilmæssigt matcher badeværelset i stueplan.

Den betagende udsigt kan naturligvis også nydes fra haven, som byder på et dejligt terrasseområde, hvor der er plads til havebord, loungemøbler mm. Terrassen vender mod vest, så grillhygge og afslapning kan passende nydes i aftensolens skær. Ejendommen tilbyder desuden en carport, et udhus og en bred indkørsel foran huset, hvor der er god plads til gæster.

Når I bosætter jer på adressen, vil I blive nabo til Tårup Lund, som er et skønt og roligt skovområde, der er perfekt til løbe- og gåture. Derudover er I blot to kilometer fra stranden og ca. 10 minutters kørsel fra indkøb og institutioner.

Book en fremvisning hos Estate Flemming Thomsen.

Fakta om boligen
Boligareal: 185 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1902/1977
Grundstørrelse: 804 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.384 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.727 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.523 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Flemming Thomsen

Ejendomsmægler
Estate Flemming Thomsen
Mobil. 4033 4440

Om kommunen

INDBYGGERE

32.193

GRUNDSKYLD

12,800‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.848 kr./md.
Børnehave 2.096 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
579 m
Indkøb:
6,5 km
Daginstitution:
2,88 km
Skole:
5,65 km
Sport og fritid:
2,86 km
Sundhed:
6 km
Ladestandere:
1,74 km
Lynladere:
8,55 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Nyhed

  Lersey Alle 37, Tårup Strand, 5871 Frørup

  3.995.000

  Fritidsbolig | 4 vær. | 64 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.