• Plantegninger
 • Plantegninger
 • Andet
 • Andet

Magnolievej 15 9830 Tårs

Andelsbolig | 57 m2|2 vær.

Kontantpris 175.000 kr. Boligydelse pr. md. 1.874 kr.

Centralt beliggende i Tårs finder du, på Magnolievej 15, denne flotte og velholdte andelsbolig - lige til at flytte ind i. Her får du en dejlig 2 værelses andelsbolig på 57 m². Boligen har nyere vinduer og døre, ligesom loftet har fået ny isolering, endvidere et nyt sort eternittag.


Fra hoveddøren kommer du til boligens entré, hvor der er plads til at lave garderobe med plads til overtøj og fodtøj. På gulvet er der lyst skibsgulv. Fra entré er der adgang til et stort og lyst badeværelse med lyse fliser og gulvvarme. Desuden er der 2 små vinduer i rummet, ligesom der er afskærmet brusehjørne. Yderligere er der i rummet plads til en vaskemaskine.


Gennem entréen er der adgang til en flot og lys stue. Ligeledes med lyst skibsgulv. Der er et stort vinduesparti og terrassedør med direkte udgang til en dejlig afskærmet terrasse. Stuen er rummelig og der er god plads til både spisebord og sofaarrangement. I retning mod haven har andelsboligen køkken og soveværelse. I køkkenet er skabslågerne lavet i glat eg, og der er god bord- og opbevaringsplads. Køkkenet fremstår flot og velholdt. Også soveværelset fremstår velholdt, her er der skibsgulv ligesom i stuen og entré. Desuden integreret skabsvæg.


Udenfor boligen er der terrasse både foran huset og bagved, og en dejlig åben have med god mulighed for at sætte sit eget præg. For nuværende deles haven med naboen, men der er god mulighed for at lave en mere permanent afskærmning eller deling. Desforuden er der plads til bilen i den tilhørende carport.


På Magnolievej 15 får du et dejligt hjem med en god central beliggenhed. Her er der kort afstand til indkøb og fritidsaktiviteter. Endvidere er der kort afstand til gode busforbindelser til både Hjørring og Sæby, og på 10 min i bil er du på motorvejen. Er du til en god gåtur i det grønne er der ligeledes kort afstand til Bollersø og Højmarkssøerne, hvor 4 af Tårs Stierne tager deres udspring.

Fakta om boligen
Boligareal: 57 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/1
Bygget/Ombygget: 1983
Energimærke:
Andre fakta:
 • Parkering
 • Egen have
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 175.000 kr.
Boligydelse pr. md. 1.874 kr.
Teknisk pris 175.000 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Pia Thestrup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Boligmægleren Tårs - Tårs
Mobil. 2033 1457

Om kommunen

INDBYGGERE

63.544

GRUNDSKYLD

16,500‰

KOMMUNESKAT

26,21%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.402 kr./md.
Børnehave 2.065 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
194 m
Indkøb:
155 m
Daginstitution:
82 m
Skole:
330 m
Sport og fritid:
469 m
Sundhed:
146 m
Ladestandere:
342 m
Lynladere:
8,91 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Klosterbakken 37, 9830 Tårs

  170.000

  Andelsbolig | 3 vær. | 74 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.