1 / 22

+ 19

  • Plantegninger
Ny pris

Tartinisvej 34, st. 3 2450 København SV

Ejerlejlighed | 35 m2|1 vær.

Kontantpris 1.875.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.172 kr.

Totalrenoveret mini 2-værelses med kommende stor vestvendt altan!

OMRÅDET:
Velkommen til København SV., der så sandelig er i rivende udvikling. I Sydhavnen har du kort til både Amager og Vesterbro - men du kan på blot 5 minutter finde ro i den vilde natur på Sydhavnstippen eller tage en dukkert på stranden i Valbyparken. Bagefter kan du nyde en kop kaffe og en gedigen toast på Rallys. 200 meter fra adressen finder du buslinje 9A, og der er kun 900m til S-tog stationen "Sjælør St.", som bringer dig til Københavns Hovedbanegård på ca. 5 minutter. 800m til den kommende Metro "Sydhavnslinjen" ved Mozarts Plads (2024), 1,1km til Ny Ellebjerg St. (linje A, E og regionaltog), 4 km. til Kødbyen og 4,5 km. til Københavns Hovedbanegård.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er fra 1944, og indeholder 96 ejerboliger fordelt på 2 bygninger og adresse - Stradellasvej og Tartinisvej. Her er vaskekælder med nyere maskiner fra Nortec, tørrekælder, værksted, cykel kælder, gratis - og gode - parkeringsmuligheder i området. Fornyeligt har foreningen fået renoveret deres gårdmiljø i forbindelse med Projekt grønne gårde. Som beboer kan du benytte eget kælderrum. Der er blandt andet renoveret faldstammer (strømpeforing), vinduer, vandrør, foretaget efterisolering af ydervægge, gulve, flotte lejlighedsdøre, der er bedre lyd- og varmeisolerende samt indbrudssikre. Der er fibernet i ejendommen, og udgiften hertil er inkluderet i ejerudgifterne. Fornyeligt har ejerforeningen foretaget et elprojekt, som blandt andet vedrør udskiftning af eltavler mv. Et frivilligt altanprojekt er igang og forventes at være afsluttet i medio maj 2024.

INDRETNING:
Velkommen indenfor i denne gennemrenoveret bolig. Det første du møder er entreen, med god plads til overtøjet. Ligefremme er det lyse køkkenalrum, i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er fra Vordingborg og fremstår med neutrale fronter og en mørk bordplade, som er ført helt op i vindueskarmen. Fra køkkenalrummet bliver der inden længe monteret en stor og vestvendt altan, på cirka 3,5 m2. Stuen er vinklet og har dermed en oplagt opdeling af sofahyggekrog og spiseafdeling. Soveværelset er placeret for sig selv og tilpasset til en dobbeltseng. Badeværelset fremstår med moderne grå klinker, nyere brusearmatur og håndvask. I hele lejligheden er der monteret hel ny el med blandt andet spots.

Fakta om boligen
Boligareal: 35 m²
Stue/Værelser: 0/1
Etage: st.
Bygget/Ombygget: 1944
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.875.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.172 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.758 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.741 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Josephine Emilie Schmidt

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Sydhavnen
Mobil. 2130 2450

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
216 m
Indkøb:
339 m
Daginstitution:
150 m
Skole:
567 m
Sport og fritid:
814 m
Sundhed:
429 m
Ladestandere:
232 m
Lynladere:
1,28 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Nyhed

    Rossinisvej 8, st. mf, 2450 København SV

    2.075.000

    Ejerlejlighed | 2 vær. | 34 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.