• Plantegninger

Frederikssundsvej 346, 3. 315. 2700 Brønshøj

Ejerlejlighed | 35 m2|1 vær.

Kontantpris 465.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.551 kr.

1V’er lige ved Husum Torv – elevator og god udsigt

Her får du en 35 kvm et-værelses lejlighed, med køkken i stuen og separat badeværelse, hvor alle kvm er udnyttet optimalt. Der er rigtig god udsigt og et nyere funktionelt køkken og stort badeværelse. Der er elevator i ejendommen og brugsret til kælderrum samt vaskeri.

På Frederikssundsvej 346, ligger en ejendom der ligner et hotel. Det er svært at finde noget billigere i København og de månedlige omkostninger ligger på et lavere niveau lavere end hvad et lille værelse tættere på centrum koster i leje. Faktisk er det meget billigere end leje, hvis købet f eks finansieres privat.

Beliggenheden er tæt på Vestvolden og Utterslev mose, Københavns største naturpark. Her kan du nyde gå- og løbeture eller slikke sol om sommeren. Husum S-tog station er tæt på og der er mange gode buslinjer på Frederikssundsvej samt indkøbsmuligheder.

LÆS VENLIGST DETTE! Lejligheden/bygningen ligger på lejet grund. Dette betyder, at ejerforeningen ikke ejer grunden, men lejer den af 3. mand. Som følge heraf betales der ikke ejendomsskat direkte til kommunen, men derimod igennem fællesudgifterne. Lejeforholdet er reguleret af en lejeaftale som udløber i 2037.Herefter tilfalder ejendommen og bygningen, uden kompensation, udlejer af grunden. Ejerforeningen har tidligere været i dialog med ejer af grunden omkring frikøb. Der er dog pt. ikke opnået enighed herom. En anden mulighed er at forlænge lejeaftalen, men det er uvist om parterne ønsker dette. Som følge af disse forhold kan der ikke optages normal realkreditbelåning i lejligheden, som typisk skal finansieres kontant eller med friværdi fra nuværende bolig. Der er taget højde for disse forhold i udbudsprisen. Andre lejligheder i samme område og af samme størrelse sælges generelt til væsentligt højere priser.

PLEASE READ THIS (SUMMARY IN ENGLISH) The building is on privately owned rented plot. It is not possible to get a regular bank or a mortgage credit loan for the property. This is why the price is so low. The renting period ends in 2037 and it is unclear what is going to happen thereafter. But count on a timed ownership of the property. It works perfectly as a student-apartment, traveling apartment or for renting purposes. The building is affectionately called The Hotel, because it was originally intended to be built as a hotel, which became an owner's assosiation.

Fakta om boligen
Boligareal: 35 m²
Stue/Værelser: 0/1
Etage: 3. sal
Bygget/Ombygget: 1969
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 465.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.551 kr.
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 2.778 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.250 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Mathias Fermann Larsen

Salgschef
Estate Brønshøj
Mobil. 4263 1207

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
132 m
Indkøb:
22 m
Daginstitution:
383 m
Skole:
383 m
Sport og fritid:
919 m
Sundhed:
162 m
Ladestandere:
495 m
Lynladere:
574 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Frederikssundsvej 346, 5. 509., 2700 Brønshøj

  495.000

  Ejerlejlighed | 1 vær. | 35 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.