1 / 20

+ 17

Troldnæsvej 90 Lørslev, 9800 Hjørring

Villa | 76 m2|4 vær.

Kontantpris 325.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.101 kr.

Hyggeligt lille landhus

Kom med indenfor på Troldnæsvej 90.
Her kommer man ind i entreen som har røde tegl klinker på gulvet som understøtter den landlige stil boligen er holdt i. I boligens værelses afdeling finder vi 3 værelser med laminat gulve og skabsvæg, så der er rig mulighed for en god opbevaring af tøj m.m. Rummene fremstår lyse og med rustik lofter. På boligens badeværelset er der lyse klinker, som er med til at rummet fremstår lyst. Badeværelset indeholder, brus ved vinduet, toilet, og gulv varme. Videre til boligen bryggers med lyse klinker, finder man et fint grovkøkken med vask og med plads til vaskesøjle, så man har det hele samlet i et rum. Et godt rum hvor der er gode muligheder for at finde plads til opbevaring. Går man videre finder man boligens køkken hvor der er laminat gulv og rustik loft, som giver et flot spil til fyrretræs lågerne og træ bordpladen. Igen er det holdt i den landlige stil, som skaber en rød tråd i huset. Der er en lille spiseplads, så der er mulighed for at indtage måltiderne i køkkenet. I boligens stue findes der også plads til spisebord, så der er mulighed for at have gæster. Der er også fin plads til et sofaarrangement. Stuen er med laminat gulv og med rustik loft som går igen fra de nogle af de andre rum, som skaber noget sammenhæng i boligen. Yderligere finder man også en udestue med klinke gulv, hvor der er mulighed for brændeovn. Et rigtig fint rum som giver anledning til hygge. Videre er der i forlængelse med udestuen lavet en overdækket terrasse, så sommer aftnerne kan forlænges ellers kan man også finde en plads i den skønne gårdhave.
På Troldnæsvej 90, er der også depotrum med mulighed for opbevaring af sine havemøbler, cykler m.m. Et værksted med varme, så man kan stå indendørs i en god varme og lave diverse sysler. Fyrrum med pillefyr. Udenfor finder vi også en dejlig og overkommelig græsplæne hvor man kan nyde udsigten udover markerne og naturen omkring en. Samtidig er der ikke langt til hverken Lørslev eller Tårs hvor man finder skole, fritidsaktiviteter og med gode indkøbsmuligheder. Så tag et kig på Troldnæsvej 90, Lørslev 9800 Hjørring, her får i et fint hus til prisen og det vil også være muligt at bruge huset som fritidsbolig..

Fakta om boligen
Boligareal: 76 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1950/1978
Grundstørrelse: 1010 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 325.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.101 kr.
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 1.934 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 1.523 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Pia Thestrup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Boligmægleren Tårs - Tårs
Mobil. 2033 1457

Om kommunen

INDBYGGERE

63.544

GRUNDSKYLD

16,500‰

KOMMUNESKAT

26,21%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.402 kr./md.
Børnehave 2.065 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,01 km
Indkøb:
3,91 km
Daginstitution:
1,02 km
Skole:
1,02 km
Sport og fritid:
2,48 km
Sundhed:
4,16 km
Ladestandere:
3,66 km
Lynladere:
4,92 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Nyhed

  Præstegårdsvej 9, Ugilt, 9800 Hjørring

  695.000

  Villa | 4 vær. | 122 m2

 • Høstvej 7, Hæstrup Stationsby, 9800 Hjørring

  495.000

  Villa | 2 vær. | 81/73 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.