/-/media/estate/forretninger/koebenhavn/estate-gentofte/estate-gentofte-forretningsfoto-korrekt.jpg?rev=f8b11cd908c84841a75f2f0055a96e07

Estate Gentofte

Besøg os
Brogårdsvej 18
2820 Gentofte
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale Estate ejendomsmægler i Gentofte

Når du står foran et salg af din bolig, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen, men også i maven. Derfor lægger vi i Estate Gentofte stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele salgsprocessen fra start til slut, så du som sælger slipper for unødvendige bekymringer. Vi har samtidig et stort kendskab til det lokale liv i byen, idet indehaver Samareh Bahari selv bor i Gentofte.

Vores mange års erfaring med bolighandel betyder, at du trygt kan lægge salgsarbejdet i vores hænder. Vi sørger for alt fra indhentning af relevante dokumenter og professionel fotografering af boligen til fremvisning og forhandling med køber.

Alle i forretningen har mæglerrelevant faglighed – men i tillæg hertil er vi flere med en længere akademisk baggrund. Den høje faglighed i forretningen er med til at sikre, at vi altid kan give dig den bedste faglige service med personlig rådgivning hele vejen igennem din bolighandel.

 

Vi hjælper dig

Vi kæmper for vores kunder, og vi arbejder altid for at finde den optimale løsning i din konkrete situation. For kun ved at have glade kunder, får vi gode handler. Vi sælger både villaer, ejerlejligheder, liebhaverboliger, rækkehuse og parcelhuse i og omkring Gentofte – herunder også Jægersborg og Vangede.

Gentofte er en helt særlig by. Derfor forstår vi godt interessen fra vores mange købere og sælgere. I Gentofte har vi både grønne områder, havne, historiske kongeslotte, landsteder, enestående arkitektur og et levende hverdagsliv.

Står du foran et boligkøb, kan vi også hjælpe dig. Både Samareh Bahari og Marlene Strand Olsen har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Det er din sikkerhed for, at vi som mæglerforretning også er i stand til trygt og sikkert at hjælpe dig igennem købsprocessen, hvis du overvejer køb af ny bolig.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få en personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at se dig - og din bolig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 41336943

    Opret dig i køberkartotek

    Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
    Tilmeld dig køberkartotek

    Overvejer du at sælge?

    Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

    Bestil salgsvurdering

    Køberrådgivning

    Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
    Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Gentofte

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Gjensidige
  • Codan
Andre
  • Boligsiden og Boliga
Finansiering
  • Codan
  • Gjensidige
Forsikring
  • Codan
  • Gjensidige
Annoncering
  • Lokalaviser herunder Villabyerne
Andre ydelser
  • Zigna
  • SEAS-NVE
  • CCT (SalesBooster) og VR staging (Estate Digital Styling)
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.