1 / 16

+ 13

 • Plantegninger
Nyhed!

Viborgvej 5E Klejtrup, 9500 Hobro

Andelsbolig | 82 m2|3 vær.

Kontantpris 395.000 kr. Boligydelse pr. md. 2.675 kr.

God andelsbolig med skøn have og terrasse

God andelsbolig med skøn have og terrasse Allerførst, så skal den meget sunde økonomi i andelsforeningen fremhæves. Det utroligt gode boliglån, kombineret med en gennemtænkt drift i den veldrevne ejerforening gør, at både anskaffelsesprisen på andelen og selve den månedlige boligudgift begge er meget lave. Det betyder samlet set, at du her kommer til at bo i dit eget til en overraskende lav månedlig pris – ikke mindst når man tager i betragtning, hvor meget du får for pengene. Boligens kvadratmeter er supergodt udnyttet, uden nogen form for spildplads. Først er her en entré og et bryggers, delvist adskilt, så du har muligheden for at have en præsentabel ankomst for dine gæster, men samtidig god plads til vasketøjet, overtøjet samt alt det andet, som et bryggers gerne må rumme. Dernæst åbnes op til hjemmets opholdsområde, som består af køkken/alrum samt stue i åben forbindelse. Stuen er utrolig let at indrette og har desuden udgang til terrasse plus have, som er vestvendte. Dermed har du solen fra midt på dagen, helt indtil den går ned, sent på en sommeraften. Endelig er her en soveafdeling, som byder på en lille mellemgang, et fint badeværelse og endelig to reelle værelser. Boligen fremstår rigtig pæn. Her er løbende foretaget det nødvendige vedligehold, ligesom her er nyslebne, nyolierede trægulve. Endelig skal det med, at en del af hjemmet er nymalet, så det er i alt væsentligt en indflytningsklar bolig, der venter på dig her. Den førnævnte have er rigtig hyggelig, med læ på alle sider, en lille græsplæne til boldspil og leg samt en ganske rummelig, ugeneret terrasse med flere højbede, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager, jordbær m.m. Klejtrup, som dit nye hjem ligger i, er et hyggeligt lokalsamfund med blandt andet skole, idrætshal, boldbaner, Dagli´Brugs m.m. Byen er på alle sider omgivet af skøn natur, ikke mindst søen, som ligger lige i udkanten af det lille samfund. Nærheden til områdets større byer som Møldrup, Aars, Aalestrup, Viborg, Hobro og Randers m.fl. giver desuden en hverdag, som hænger rigtigt godt sammen.

Fakta om boligen
Boligareal: 82 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1984
Energimærke:
Andre fakta:
 • Parkering
 • Egen have
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 395.000 kr.
Boligydelse pr. md. 2.675 kr.
Teknisk pris 481.236 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Ole Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler
Estate Aalestrup Ejendomskontor

Om kommunen

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
158 m
Indkøb:
155 m
Daginstitution:
314 m
Skole:
372 m
Sport og fritid:
480 m
Sundhed:
247 m
Ladestandere:
7,75 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

Der blev ikke fundet lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.