/-/media/estate/forretninger/koebenhavn/estate-taastrup-og-hedehusene/estate-taastrup.jpg?rev=c79662f6fc6e40ab88a360447dc9df8d

Estate Glostrup, Brøndby & Albertslund A/S

Besøg os
Hovedvejen 126
2600 Glostrup
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale Estate ejendomsmægler i Glostrup, Brøndby & Albertslund


Velkommen til Estate Glostrup, Albertslund & Brøndby

Hos Estate Glostrup står vi klar til at sælge din bolig hurtigt, effektivt og til den optimale pris. Gennem mange års erfaring med bolighandler har vi stærke forudsætninger for at hjælpe dig godt videre på boligmarkedet – uanset om du skal købe eller sælge.

Selvom vores forretning ligger i Glostrup, dækker vi også Albertslund og Brøndby. Vi har et stort lokalkendskab og et stærkt netværk i Glostrup, Albertslund og Brøndby, idet de fleste medarbejdere på kontoret er bosat eller opvokset på Vestegnen. Desuden har vi et tæt samarbejde med de øvrige Estate-forretninger i Hovedstadsområdet – og ikke mindst med vores eget andet kontor i Taastrup.

 

Sådan hjælper vi dig, der skal sælge bolig

Hos Estate Glostrup varetager vi både vurdering, fremvisning og selve salget af din bolig. Vi samarbejder med en professionel tekstforfatter, som sikrer, at både annoncer og forretningspræsentation bliver udført grundigt og i høj kvalitet. Det samme gælder for vores salgsindsats. Sammen med dig skræddersyer vi en individuel strategi for dit boligsalg, og vi følger undervejs op med statusmøder.

Gennem forretningens gode beliggenhed og en effektiv markedsføring af din bolig digitalt og på print sikrer vi en synlig eksponering og et målrettet boligsalg. Det gør, at du kan komme hurtigt og sikkert videre med dine flytteplaner. Ønsker du et diskret boligsalg, kan vi også hjælpe med det.

Vi står klar til at give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og vi sælger alle boligtyper – herunder både villaer, ejerlejligheder og rækkehuse. 

 

Sådan hjælper vi dig, der skal købe bolig

I kraft af at være en landsdækkende ejendomsmæglerkæde har vi adgang til et landsdækkende køberkartotek – og det er vores vigtigste værktøj, når vi skal forbinde sælger og køber. 

Som køber kan du oprette dig i vores køberkartotek. Her kan du angive ønsker til din drømmebolig, og så får du besked, når vi har en bolig på hylderne, der matcher dine søgekriterier.

Vi tilbyder også køberrådgivning til dig, der ønsker tæt rådgivning i købsfasen. Med køberrådgivning får du bl.a. hjælp til pristjek, gennemgang af vigtige dokumenter og mulighed for vores hjælp til prisforhandling med sælgers mægler. Ring til os, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for køberrådgivning.

 

Et stærkt netværk

I Estate kan vi sammen med vores samarbejdspartnere hjælpe dig med at få styr på finansieringen. Vi har samarbejde med lokale og landsdækkende pengeinstitutter, som er en del af Totalkredit.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 35657304

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Glostrup, Brøndby & Albertslund A/S

Pengeinstitut
 • Nykredit / Arbejdernes Landsbank / Sparekassen Kronjylland
Forsikringsselskab
 • Dansk Boligforsikring / Codan Forsikring
Andre
 • Andel Energi / Zigna / Boligsiden / Sjællandske medier
Finansiering
 • ja
Forsikring
 • Ja
Andre ydelser
 • ja
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.