/-/media/estate/koebenhavn/estate-ballerup-smoerum---holck-og-lykke/estate-ballerup-smrrum-ff.jpg?rev=11c06974207f41cea11a946eace7cc75

Estate Værløse-Farum

Besøg os
Bymidten 112
3500 Værløse
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale ejendomsmægler i Værløse og Farum

Din lokale ejendomsmægler i Værløse og Farum

Hos Estate Værløse-Farum vil du møde indehaverne Nicolai og Victor samt partner Tobias, som på trods af at være et ungt og energisk mæglerteam, alligevel har mange års erfaring inden for bolighandel og finansiering. Vi har et bredt lokalkendskab til områderne Værløse og Farum, hvilket spiller en afgørende rolle for at kunne fastsætte den helt rigtige pris på din bolig og yde den bedst mulige rådgivning. 

Hos os går kvalitet og service hånd i hånd, og vi er derfor altid i tæt dialog med vores sælgere for at sikre det gode salg. Vores sælgere bliver aldrig "et nummer i rækken" eller glemt i mængden! 

Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe dig med at få dine boligdrømme realiseret. Vi ved også, hvad det betyder at skulle etablere sig for første gang, eller flytte familiens hjem, og vi gør os derfor ekstra umage for at finde den helt rigtige bolig til dig og din aktuelle situation. 

Værløse og Farum har oplevet en fantastisk udvikling, hvor udeliv, natur, caféliv, børnefamilier og seniorer blomstrer. Her er lys og luft, villakvarterer, "storby" og et fantastisk erhvervskvarter. Her er kort afstand til bymidten og masser af transportmuligheder: S-togsstationer, buslinjer og alverdens cykelstier. I Værløse og Farum finder du alle boligformer – lige fra villaer til parcelhuse, villalejligheder, andelsboliger, rækkehuse og ejerlejligheder.

Vi arbejder benhårdt og ambitiøst for at være din foretrukne ejendomsmægler i Værløse og Farum, og vi er først tilfredse, når vores kunder er det! Vores forretning i Ballerup og Smørum binder en stor del af de aktive boligsøgende kunders områder sammen, og vi har derfor et udvidet køberkartotek med kunder til stort set alle områder og typer af huse!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Estate Værløse-Farum  - Holck & Lykke.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 39593521

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Boligfinansiering

  Med boligfinansiering kan du få hjælp til, hvordan du bedst finansierer købet af din næste bolig.
  Kontakt mægler

Læs mere om Estate Værløse-Farum

Realkreditinstitut
 • Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • Furesø Avisen
 • Seas-NVE
Finansiering
 • Ja
Forsikring
 • Ja
Annoncering
 • Nej
Andre ydelser
 • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.