/-/media/estate/forretninger/nordsjaelland/estate-frederikssund-slangerup-og-jaegerspris/estate-frederikssund-forretningsfoto-nyt-2.png?rev=fc8b3aebd6844265a7001882763de836

Estate Frederikssund, Slangerup & Jægerspris

Besøg os
Ågade 1, St.
3600 Frederikssund
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Kontakt os
Sociale medier:


Din lokale Estate ejendomsmægler i Frederikssund, Slangerup & Jægerspris

Når du skal sælge din bolig, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen, men også i maven. Derfor lægger vi i Estate Frederikssund, Slangerup & Jægerspris stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele salgsprocessen fra start til slut, så du slipper for unødvendige bekymringer.

At handle bolig er en tillidssag, og det er samtidig en af største beslutninger, vi tager i livet. Derfor er vores store lokalkendskab, erfaring og passionerede tilgang til dit boligsalg vigtige parametre, for at salget af din bolig bliver en succes.

Når vi vurderer en ejendom til salg, laver vi et grundigt forarbejde, som munder ud i en salgs- og markedsanalyse der vil give dig det gode overblik over hele salgsforløbet. Det er din sikring for, at vi kommer 360 grader rundt om salget af din bolig.

 

En charmerende by med over 350 års historie

Frederikssund er en hyggelig og charmerende stationsby. Vi har alt fra rolig natur til et pulserende byliv i byens gågade samt byens moderne og flotte indkøbscenter Sillebroen Shopping. Byen kan derfor danne perfekte rammer om alt fra børnefamilien til seniorparret.

Byen fik sit navn helt tilbage i 1662, og i mange år har byen været en driftig handelsby. De senere år har mange danskere fået interesse for Frederikssund på grund af byens gode infrastruktur og de mange kulturelle tilbud – herunder Frederikssund Vikingespil, der hvert år tiltrækker tusindvis af gæster fra nær og fjern, når vikingetiden gøres til levende teater under den åbne himmel.

 

Vi hjælper dig

Vi sælger alle typer ejendomme og i alle prislag – herunder villaer, sommerhuse, landejendomme og grunde. Boligmassen er vidt forskellig, og det er købere og sælgere også. Det er derfor vigtigt, at salget af din bolig bliver tilrettelagt og skræddersyet, så salget kan gå så nemt som muligt.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder – og få en personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at byde dig og din bolig velkommen!

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000 og stillet garanti på kr. 2.000.000 pr. registreret ejendomsmægler i virksomheden via:
Tryg
Klausdalsbrovej 601
DK-2750 Ballerup
CVR: 40680335

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 40 68 05 35

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.