/-/media/estate/forretninger/oestjylland/estate-aarhus-c/forretningsbillede---print.jpg?rev=03dfbe309aaa4857bef368b799984494

Estate Aarhus C

Besøg os
Vester Allé 16B
8000 Aarhus C
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:
Kontakt os
Sociale medier:

Velkommen til Estate Aarhus C

DIN LOKALE ESTATE EJENDOMSMÆGLER I AARHUS C

Uanset om du står over for at købe eller sælge bolig, er det helt afgørende, at det føles rigtigt – både på bundlinjen og i maven.

Derfor bliver du mødt af et engageret og energisk hold, når du træder ind af døren hos Estate Aarhus C.

 

Sådan hjælper vi med dit boligsalg

Vi tilbyder et fair salær, nye idéer til salget af din bolig og så har vi den energi, der skal til for at hjælpe dig i mål med et hurtigt og effektivt boligsalg.

Vi tror på, at hårdt arbejde, flid, professionalisme og et bredt lokalkendskab er opskriften på den gode bolighandel. Dette kombineret med et stort fokus på den digitale markedskommunikation, der giver din bolig den bedst mulige eksponering.

Vi har et stort kendskab til boligmarkedet i Aarhus. Så skal du sælge din bolig, eller ønsker du at få lavet en gratis og uforpligtende salgsvurdering? Så står vi til rådighed alle ugens dage. Vi indleder ethvert boligsalg med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til processen, og ud fra det skræddersyer vi den bedste markedsføringspakke til dig og din bolig. På den måde opnår vi sammen de bedste resultater - hver gang.

Vores butik er placeret centralt i Aarhus, og vi har indgående kendskab til de mange hyggelige boligområder i Aarhus C - lige fra Frederiksbjerg, Øgadekvarteret, Latinerkvarteret, Aarhus Ø og til Ceres Byen og Langenæs. Vi sælger både ejerlejligheder, villaer, rækkehuse, projektboliger og andelsboliger, og vi hjælper dig gerne uanset om du bor i hjertet af Aarhus eller en af de hyggelige forstæder.

Vi tilbyder alle vores kunder at blive oprettet i vores køberkartotek, hvor der løbende kommer nye, spændende boliger på hylderne. Det giver dig som boligsøgende en unik mulighed for at være først på bolden, når drømmeboligen kommer til salg. Vi hjælper dig med at finde den rette bolig – uanset om boligen er til salg hos os eller en anden mægler.

 

Vi kan også hjælpe med dit boligkøb

Er du på jagt efter drømmeboligen? Så står vi klar til, at hjælpe dig med rådgivning i købsfasen. Med køberrådgivning får du blandt andet et pristjek, dokumentgennemgang og evt. udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, såfremt det ikke er sælger der står skødet. Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din garanti for god og grundig køberrådgivning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Estate Aarhus C.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 41572035

Min ejendomsmægler

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.