/-/media/estate/forretninger/oestjylland/estate-viborg-maegleren/estate-viborg-mgleren.jpeg?rev=3730d6c4dfb94352b0dfdcdcd27913cf

Estate Viborg Mægleren

Besøg os
Tingvej 2A
8800 Viborg
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Velkommen til Estate Viborg

ESTATE VIBORG MÆGLEREN ER DIN LOKALE ESTATE EJENDOMSMÆGLER

Ejendomsmægler Jesper Edward Rasmussen er en målrettet Estate-mægler med mange års erfaring og et stort lokalkendskab til Viborg. Jesper har haft ni år som selvstændig mægler med Viborg Mægleren som i foråret 2020 er overgået til Estates blå-gule farver og stærke brand.

Hos Estate Viborg Mægleren møder du gåpåmod, et fair salær og dugfriske idéer til salget af din bolig. Vi har stor fokus på de personlige relationer og de digitale medier, som giver din bolig den bedste eksponering. Vores aktive køberkartotek vil ofte indeholde flere købere til dit hjem, hvilket er med til at sikre den bedst mulige salgspris for din bolig.

Vi VIL være din foretrukne ejendomsmægler og går benhårdt efter at få den bedst mulige salgspris – hver gang!

 

Vi favner de unikke ønsker

Vi har et enormt stort kendskab til boligmarkedet i og omkring Viborg, der befinder sig i top 10 over største danske kommuner med sine godt 97.000 indbyggere. Vi har hele tiden et bredt og spændende udvalg af boliger til salg. Og er du på boligjagt som familie kan vi tilbyde hele 26 folkeskoler, ni efterskoler og fem gymnasiale uddannelser i Viborg kommune.

Så hvad end du ønsker at sælge din bolig, eller du i første omgang blot ønsker en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så konkakt os endelig!

Vi indleder ethvert boligsalg med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til processen. Dernæst skræddersyer vi den bedste strategi og markedsføringspakke sammen til dig og din bolig. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for at opnå det bedst mulige resultat – hver gang. Jesper Edward Rasmussens 20 års erfaring som mægler i Viborg er din sikkerhed for at få en kompetent og dygtig mægler – Viborg er vores hjemmebane!

 

Tænker på miljøet

En handel ved Estate Viborg Mægleren er måske lidt grønnere end andre steder. Vi har nemlig fokus på at værne om vores fælles klode. Vi sørger for, at verdenshavene bliver et kilo plast fattigere, for hver handel vi indgår. Det får man et synligt bevis på. Desuden er vores kaffe økologisk, vandflasker CO2-neutrale og lavet af genbrugsplads, ligesom vi har fokus på vores brug af papir.

 

Start boligjagten i dag

Er du på udkig efter en bolig i eller nær Viborg, vil vi anbefale dig at starte din boligjagt ved at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til dine ønsker og behov. Samtidig vil vi meget gerne oprette dig i vores køberkartotek, så vi kan holde dig opdateret med spændende boliger, der passer til dine drømme.

 

Købermægler

Har vi ikke selv din drømmebolig til salg tilbyder vi dig hjælp til at finde den i markedet hos andre mæglere. Vores købermæglerkoncept hjælper dig igennem alle boligkøbets mange faldgrupper lige fra fremvisning og forhandling til papirarbejdet. Kontakt os for nærmere informationer om, hvordan en købermægler kan være værdiskabende for dit næste boligkøb.

 

Jesper Edward Rasmussen er født og opvokset i Viborg og har igennem årene opbygget et stort netværk i lokalområdet, som giver gode betingelser for din bolighandel.

- Mit store netværk i byen har haft afgørende betydning for den positive udvikling, jeg har haft som selvstændig mægler gennem årene. Det værner jeg enormt om, siger Jesper Edward Rasmussen.

Vi har også en Facebook-side facebook.com/Tingvej2A, hvor vi løbende vil dele salgsemner, nyheder, konkurrencer og videoer. Så skynd dig at like siden, så du ikke går glip af kommende opslag.

Ring til os på tlf. 82303069 eller mobil 28303069, hvad enten du ønsker at købe ny bolig, skal have solgt din nuværende bolig eller blot er nysgerrig efter, hvad din bolig er værd.

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde!

Mange venlige hilsner

Jesper Edward Rasmussen
Indehaver, ejendomsmægler & valuar

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 41087439

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Viborg Mægleren

Pengeinstitut
 • Nykredit & Totalkredit
Forsikringsselskab
 • Dansk Boligforsikring & Codan
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.