Estate Kolding Højrup & Haider

Din bolig er noget særligt

Din bolig er noget særligt

Adresse

Adelgade 11, st. 6000 Kolding

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Kontakt

Din lokale Estate ejendomsmægler i Kolding

Velkommen til Estate Kolding Højrup & Haider

Hos Estate Kolding Højrup & Haider vil vi gerne gøre tingene lidt anderledes. Ud over stærke mæglerfaglige kompetencer, stærkt lokalkendskab og en førsteklasses markedsføringsløsning tilbyder vi også stor tilgængelighed og en kreativ tilgang, som du ikke finder mange andre steder.

Ikke to boliger er ens. Der knytter sig mange forskellige historier til hver bolig, som vi mener er vigtige at formidle. En bolig er ikke kun en adresse og en salgspris. For os handler det om at finde ind til kernen i enhver bolig, så den kan formidles så præcist og levende som muligt for potentielle købere. 

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, grunde, sommerhuse, parcelhuse og villalejligheder. 

Et godt salgsforløb starter altid med en indledende snak om ønsker og forventninger. Vi lytter til dig som sælger, for det er dig, der kender din bolig bedst. Vores opgave er at få andre til at se det samme i din bolig, som du gør.

Vi følger dig trygt og sikkert gennem hele salgsprocessen, står hele tiden til rådighed og sørger for, at du altid er fuldt opdateret. 

I Estate er vi stolte over at kunne tilbyde SalesBooster som digitalt markedsføringsværktøj til salget af din bolig. SalesBooster betjener sig af nogle specieludviklede algoritmer, som på effektiv vis kan øge antallet af interesserede købere til boligen. Det foregår fortrinsvist på de sociale medier, hvor mere 3,5 mio. danskere færdes dagligt. 

Skal du sælge din bolig i Kolding, kan du roligt besøge vores forretning i Adelgade, eller kontakte os på telefon eller mail. 

Vi glæder os til at se dig og din bolig.

Bedste hilsner
Celina Haider & Heidi Højrup

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 39204029

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Sparekassen Kronjylland
 • BankNordik
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.