/-/media/estate/forretninger/vestjylland/estate-varde/estate-varde-forretningsfoto.jpg?rev=221d141b762944bc8b3772ca569c8ae9

Estate Varde

Besøg os
Nordre Boulevard 205
6800 Varde
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I VARDE

Vi byder dig velkommen i hyggelige lokaler i hjertet af Varde.

Vi ved, hvor stor en beslutning, der ligger forud for at købe eller sælge et hjem. Det en af livets vigtigste og største beslutninger. Derfor er en bolig, og du som kunde hos os, ikke bare et nummer på vejen. Hver bolighandel er unik – der er ingen standardhandler hos os! Vi står til din rådighed med en bred vifte af muligheder, uanset om du skal købe eller sælge.

Med mange års erfaring inden for bolighandel og finansiering har vi oparbejdet et stort netværk og et omfattende lokalkendskab. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en personlig og professionel rådgivning fra start til slut.

 

Vidunderlige Varde

Varde er en handelsby med butikker, caféer, spændende arrangementer og flotte omgivelser. Byen er bl.a. kendt for Torvet, Arnbjerg-anlægget og hotellet, minibyen, Open Air Varde, Varde Sommerspil – også kendt som teateret 7-kanten.

Vi formidler salg af en lang række boligtyper – herunder villaer, rækkehuse, andelsboliger, anpartslejligheder, ejerlejligheder, fritidshuse og nedlagte landbrug.

 

Vil du vide mere?

Overvejer du at sælge din bolig? Så kan vi tilbyde dig en uforpligtende salgsvurdering. Har du selv køberen parat, hjælper vi naturligvis gerne med prisfastsættelse og udfærdigelse af købsaftale.

Ønsker du at købe, kan vi hjælpe dig med at finde din drømmebolig gennem vort store udbud af boliger. Har du brug for en stærk og kompetent ejendomsmægler, kan vi hjælpe dig hele vejen rundt.

Vi går ikke efter at være de største. Vi går i stedet mere op i, at du er fuld tilfreds med kvalitet, service og rådgivning undervejs i forløbet – og vi gør os umage.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 37376329

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.