Estate Nykøbing Falster

Adresse

Langgade 5, st. 4800 Nykøbing Falster

Åbningstider

Man - Fre:
Lørdag:
- eller efter aftale
Søndag:

Kontakt

Estate Nykøbing - Thomas Kruse

Hos os i Estate Nykøbing møder du et nærværende og højt fagligt personale, der gør en dyd ud af at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du skal sælge dit kæreste eje – dit hjem. 

Ejendomsmægler og indehaver Thomas Kruse har flere års erfaring som mægler, og så er han født og opvokset på Lolland-Falster. Derfor har han en stort lokalkendskab. Hos Estate Nykøbing møder du en nærværende og professionel mægler, som altid tager sig den nødvendige tid til kunden.
Hos Estate Nykøbing møder du en mangfoldig mægler, der sælger alle typer af boliger – det være sig en charmerende villa i et parcelhuskvarter, et fritidshus på Marielyst, et praktisk byhus med central beliggenhed eller en liebhaverbolig på Slotsbryggen.

Vi tilbyder hjælp til salg, køb, leje og udleje.

En stor beslutning
Hos Estate Nykøbing ved vi, hvor stor en beslutning det er at sælge sin bolig. Gode minder opstår i boligen – hvad end det er på en varm sommeraften i haven eller under dynen på en kold dag i december. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde føler dig som en del af et særligt fællesskab. Når man handler bolig hos Estate Nykøbing, skal det føles som at være med i en eksklusiv klub.

Store drømme – store planer
Det er Estate Nykøbings vision at være Guldborgsunds foretrukne ejendomsmægler, fordi borgere i Guldborgsund fortjener det bedste. Jeg arbejder 100 pct. for tilfredse kunder.

Vores mission er at udbrede den gode historie om Guldborgsunds mange flotte boliger og det smukke Guldborgsund, så flere vælger at flytte til området. Ud over at vi markedsfører din ejendom, brander vi hele lokalområdet. Vi gør alt for at gøre boligsalget til en oplevelse ud over det sædvanlige. Det sker gennem høj faglighed, et indgående lokalkendskab og med kunden i fokus. 

Hos Estate Nykøbing v/ Thomas Kruse elsker vi Guldborgsund, Nykøbing F og alle byerne/distrikterne omkring:  Væggerløse, Marielyst, Hasselø, Systofte, Nordbyen, Eskilstrup, Stubbekøbing, Idestrup, Sundby, Toreby, Guldborg, Tingsted, Klodskov, Nørre Ørslev, Gedser. Alle steder har hver sin charme.

Vi er klar til at hjælpe
Ring til Estate Nykøbing hvad enten du ønsker at købe ny bolig, skal have solgt din nuværende bolig eller blot er nysgerrig efter, hvad din bolig er værd. Vi glæder os til at høre fra dig - og ser frem til et muligt samarbejde.

Dit boligsalg fortjener det bedste – din succes er min succes.
Mange venlige hilsner
Thomas Kruse, ejendomsmægler og indehaver.

”Ved køb og salg af huse – ring til Thomas Kruse”

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos
Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup 
Tlf.nr.: 7011 2020.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40588094

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Total kredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.