/-/media/estate/forretninger/vestsjaelland/estate-nykoebing-falster/estate-nykoebing-falster-nyt-forretningsfoto.jpg?rev=2657e820182b4c3fa400a4b3fa954f46

Estate Nykøbing Falster

Besøg os
Langgade 5, st.
4800 Nykøbing Falster
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
- eller efter aftale
Søndag:
Kontakt os
Sociale medier:

Velkommen til Estate Nykøbing Falster

Din lokale Estate ejendomsmægler i Nykøbing Falster

Hos os møder du et nærværende og højt fagligt personale, der gør en dyd ud af at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du skal sælge dit kæreste eje – dit hjem.

Ejendomsmægler og indehaver Thomas Kruse har flere års erfaring som mægler, og så er han født og opvokset på Lolland-Falster. Derfor har han en stort lokalkendskab.

Hos Estate Nykøbing møder du en nærværende og professionel mægler, som altid tager sig den nødvendige tid til kunden. Vi tilbyder hjælp til salg, køb, leje og udleje.

Vi håndterer alle boligtyper – det være sig en charmerende villa i et parcelhuskvarter, et fritidshus på Marielyst, et praktisk byhus med central beliggenhed eller en liebhaverbolig på Slotsbryggen.

 

En stor beslutning

Hos Estate Nykøbing ved vi, hvor stor en beslutning det er at sælge sin bolig. Gode minder opstår i boligen – hvad end det er på en varm sommeraften i haven eller under dynen på en kold dag i december. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde føler dig som en del af et særligt fællesskab. Når man handler bolig hos Estate Nykøbing, skal det føles som at være med i en eksklusiv klub.

 

Store drømme – store planer

Det er Estate Nykøbings vision at være Guldborgsunds foretrukne ejendomsmægler, fordi borgere i Guldborgsund fortjener det bedste. Jeg arbejder 100 pct. for tilfredse kunder.

Vores mission er at udbrede den gode historie om Guldborgsunds mange flotte boliger og det smukke Guldborgsund, så flere vælger at flytte til området. Ud over at vi markedsfører din ejendom, brander vi hele lokalområdet. Vi gør alt for at gøre boligsalget til en oplevelse ud over det sædvanlige. Det sker gennem høj faglighed, et indgående lokalkendskab og med kunden i fokus.

Hos Estate Nykøbing v/ Thomas Kruse elsker vi Guldborgsund, Nykøbing F og alle byerne/distrikterne omkring: Væggerløse, Marielyst, Hasselø, Systofte, Nordbyen, Eskilstrup, Stubbekøbing, Idestrup, Sundby, Toreby, Guldborg, Tingsted, Klodskov, Nørre Ørslev, Gedser. Alle steder har hver sin charme.

 

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os uanset om du ønsker at købe ny bolig, skal have solgt din nuværende bolig eller blot er nysgerrig efter, hvad din bolig er værd. Vi glæder os til at høre fra dig - og ser frem til et muligt samarbejde.

Dit boligsalg fortjener det bedste – din succes er min succes.

Mange venlige hilsner

Thomas Kruse, ejendomsmægler og indehaver.

”Ved køb og salg af huse – ring til Thomas Kruse”

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

CVR: 40588094

  Opret dig i køberkartotek

  Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
  Tilmeld dig køberkartotek

  Overvejer du at sælge?

  Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

  Bestil salgsvurdering

  Køberrådgivning

  Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
  Læs om køberrådgivning

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.