Estate Slagelse

 Den personlige relation betyder alt

Den personlige relation betyder alt

Adresse

Rosengade 7 A 4200 Slagelse

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

DIN LOKALE ESTATE EJENDOMSMÆGLER I SLAGELSE

Velkommen til Estate Slagelse

Uanset om du skal sælge eller købe bolig, skal det føles rigtigt. Det er ikke altid byens største mægler, der er den bedste – valget af ejendomsmægler er ofte et spørgsmål om tillid, omkostninger og resultater, men den personlige relation og mavefornemmelsen skal være god. Derfor lægger vi hos Estate Slagelse stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele bolighandlen fra start til slut, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Personlig kontakt i højsædet

Hos Estate Slagelse prioriterer vi i særlig grad den personlige kontakt. Vi ved, hvor stor en beslutning det er at handle bolig. Som sælger skiller du dig af med et hus fyldt med minder – og som køber står du over for et nyt kapitel i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du ser os som din personlige rådgiver, der trygt kan navigere dig gennem forløbet.

Estate Slagelse drives af indehaver og ejendomsmægler Lars Joachim Hansen, der har 15 års erfaring som ejendomsmægler, hvor den seneste årrække har været i Slagelse med over 300 handler på lidt over fire år.

Vi hjælper både købere og sælgere

Hos Estate Slagelse kan vi hjælpe dig – både hvis du skal sælge og købe.

Kommer du til os som sælger, varetager vi både vurdering, fremvisning og selve salget af din bolig. På kontoret udarbejder vi sammen med dig en individuel salsstrategiplan, der er skræddersyet efter dine behov for enten at købe eller sælge. Vi gør os umage med at målrette vores rådgivning efter din specifikke livssituation, og vi gør en dyd ud af personlige fremvisninger, hvor vi tager os ordentlig tid til dialog og refleksion.

Kommer du til os som køber, kan vi hjælpe dig med at finde drømmeboligen i eller omkring Slagelse. Det sker gennem en grundig behovsevaluering, hvor vi med afsæt i dine drømme og ønsker kan definere din drømmebolig, og hvor du bedst finder. Byen har et bredt udvalg af både lejligheder, rækkehuse og villaer, og har vi ikke boligen til salg, så arbejder vi gerne efter at få det.

Vi tilbyder også køberrådgivning til dig, der ønsker tæt rådgivning i købsfasen. Med køberrådgivning får du bl.a. hjælp til pristjek, gennemgang af vigtige dokumenter og mulighed for vores hjælp til prisforhandling med sælgers mægler. Ring til os, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for køberrådgivning.

Estate er en del af Nykredit-koncernen. Det betyder, at du ved at bruge os som mægler kan få hjælp til finansiering af din bolig gennem et tæt samarbejde med Totalkredit og Nykredit.

Ønsker du en mægler med mange års erfaring og et nært lokalkendskab til Slagelse? Så lad os vise, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Køberrådgivning

CVR: 42125245

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring og Gjensidige

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring og Gjensidige

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.