• Andet
 • Andet
 • Andet
 • Andet
 • Plantegninger
 • Andet
 • Andet
 • Andet
 • Andet

Johan Kellers Vej 33, 3. th. 2450 København SV

Ejerlejlighed | 82 m2|3 vær.

Kontantpris 3.998.000 kr. Ejerudgift pr. md. 5.289 kr.

OMRÅDET:
Skøn central beliggenhed ikke langt fra det indre Vesterbro. På kun 5 - 10 min. er du inde på Hovedbanegården, men alligevel bor du i et roligt område med en god blanding af beboere. Her finder du de unge og de ældre, som alle har til fælles at kunne nyde de attraktive fornøjelser, som København har at byde på. Offentlig transport "lige til døren", 5 min. gang fra skole og daginstitutioner samt den smukke Vestre Kirkegård, der i det daglige fungerer som "folkepark". Vestre Kirkegård er ikke kun et skønt grønt sted at kigge på, det er også et godt løbeområde, et sted at gå tur med en kop kaffe fra den lokale café samt tage en pause i den nylagte sansehave der kan skimtes fra lejligheden, nyde de to søer eller de en forestilling i det nyåbnede teater derinde.

EJENDOMMEN:
En velholdt ejendom med en velfungerende og aktiv ejerforening. Som beboer har du mulighed for at nyde en hyggelig fælleshave, adgang til hobbyrum samt fælles vaskekælder. Herudover har du brugsret til eget kælder- og loftrum, hvor der er rig mulighed for at opbevare sine ejendele. E/F Vestervænget har en informativ hjemmeside: https://vestervaenget.dk/ - et besøg værd. Foreningen står over for et renoveringsprojekt, hvor der blandt andet er lagt op til isolering af gavlene på de 2 bygninger, udskiftning af vinduer, altandøre og facaderenovering, med et stort tilskud fra Københavns Kommunes byfornyelsespulje.

INDRETNING:
Du træder ind i den åbne entre, hvor du med det samme fornemmer kvaliteten af denne bolig. Køkkenet er af mærket Designa, med messingarmatur, kogeplade med integrereret emhætte og en afsætningsplade af marmor, der går igen i køkkenvinduet. Fra køkkenet har du direkte udgang til altanen, der har smukke marokkanske fliser og en åbne udsigt over byen. Stuen er rummelig og i øvrigt disponeret med et stort indhak, der virker som et ekstra rum. Derudover rummer boligen to soveværelset, det ene med et stort indbygget skab og det andet med en charmerende karnap. Badeværelse fremstår ligeledes med marokkanske fliser i nichen, messingarmatur og moderne badeværelsesmøbel. Her er installeret kalkfrit vandanlæg, ligesom i køkkenet. I hele boligen er der gennemgående lud og lakbehandlet fyrretræsgulve og under gulvene er der trukket PEX-rør. I hele boligen er der gipsstuk, helt nye elinstallationer fra år 2022 og ikke mindst spots i hele boligen.

Fakta om boligen
Boligareal: 82 m²
Stue/Værelser: 0/3
Etage: 3. sal
Bygget/Ombygget: 1936
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.998.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 5.289 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.057 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.703 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Helena Izadi

Salg
Estate Sydhavnen

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
34 m
Indkøb:
35 m
Daginstitution:
149 m
Skole:
251 m
Sport og fritid:
468 m
Sundhed:
476 m
Ladestandere:
76 m
Lynladere:
337 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Nyhed

  Wagnersvej 8, st.. th., 2450 København SV

  4.995.000

  Ejerlejlighed | 3 vær. | 78 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.