/-/media/estate/forretninger/fyn/estate-tarup-og-naesby/gruppebillede-sammensat-korrekt.jpg?rev=81345517e3774bb791ffab98bcd9521a

Estate Tarup & Næsby

Besøg os
Tarupvej 75
5210 Odense NV
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Din lokale Estate ejendomsmægler i Tarup og Næsby


Vi sælger boliger som var de vores egne!

Skal du sælge din bolig, så start med en uforpligtende snak og en gratis salgsvurdering fra Estate Tarup & Næsby. Vi sætter baren højt og vil altid sigte efter at hjælpe dig godt i mål i din hushandel. Vi sætter en ære I at være din støtte i hele processen. Vores ambition er at være din foretrukne ejendomsmægler i Odense og det kræver at vi gør os ekstra umage i netop dit boligsalg.

Som kunde hos os vil du opleve et engageret team bestående af erfarende ejendomsmæglere. Hos os får du vores ærlig og kyndig rådgivning i din bolighandel. Vi stræber efter fuld tilfredshed hos dig, hvad enten du sælger eller køber din bolig igennem os. Vi hjælper jer både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, andelsboliger og grunde.

 

Vi går helhjertet og 110% ind i dit boligsalg

Estate Tarup & Næsby drives af de to indehavere Chris Bertelsen og Niclas Nørregaard, der begge er uddannet ejendomsmæglere med stor tilknytning til den nord/-og nordvestlige del af byen. Tilsammen har de to mange års erfaring med salg af alle ejendomstyper i hele Odense Kommune. Teamet har arbejdet sammen i flere år, hvilket gør, at du som kunde kan føle dig i trykke hænder, uanset hvem du træffer i butikken.

Chris Bertelsen

Uddannet tømrer og ejendomsmægler med stor erfaring med salg af villaer i hele Odense. Chris har også stort kendskab til salg af alle ejendomstyper og er derudover certificeret køberrådgiver med Tryghedsmærke fra DE & vurderingskonsulent for Totalkredit A/S.

Han er født og opvokset i Korup og bor privat i dag i  Kerteminde i en klassisk murermestervilla med kæreste og to sønner.

Niclas Nørregaard

Uddannet ejendomsmægler og har igennem tiden solgt villaer på alle adresser i Odense N/NV. Stort kendskab til lokalområdet og ikke mindst at sætte den helt rigtige pris på din bolig, hvilket giver et rigtig godt boligsalg for netop dig. Derudover er han certificeret Vurderingskonsulent for Totalkredit.

Privat bor Niclas med sin hustru og søn i Tarup i et moderniseret J.P. Koch rækkehus og er ofte at finde i den lokale idrætsforening TPI.

 

Kontakt os for en uforpligtende vurdering af din bolig

Vi vil glæde os til at tage imod dig, uanset om du blot ønsker en uforpligtende boligsnak, skal handle nu og her, eller ønsker at planlægge et snarligt boligsalg.

Du er naturlig vis altid velkommen i vores butik på Tarupvej 75.

På gensyn

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 42627925

    Opret dig i køberkartotek

    Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
    Tilmeld dig køberkartotek

    Overvejer du at sælge?

    Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

    Bestil salgsvurdering

    Køberrådgivning

    Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
    Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Tarup & Næsby

Realkreditinstitut
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Nykredit forsikring
  • Codan
Finansiering
  • Totalkredit
Forsikring
  • Nykredit forsikring
  • Codan
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.