1 / 18

+ 15

Nordsøvej 52 Vorupør, 7700 Thisted

Fritidsbolig | 70 m2|4 vær.

Kontantpris 1.595.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.702 kr.

Hold dine næste mange ferier og weekender i dette skønne sommerhus på Nordsøvej 52, hvor I kommer til at bo med kort afstand til Vesterhavet, spisesteder, ishuse og miljøet ved Landingspladsen.

Sommerhuset på 70 m2 er fra 1985 og ret klassik i sit udtryk med malet træbeklædning, hvide vinduer og godt solidt tag. Huset fremstår yderst velholdt, i god stand, og med en rigtig fin planløsning.

Når I træder ind ad døren vil den helt rigtige sommerhusstemning ramme jer - huset fremstår egentlig rimelig originalt - men VELHOLDT, og her er bare super hyggeligt.
Her får I fin lille entré pænt og skønt nyere køkken med spiseplads. Køkkenet er i delvist åben forbindelse med en skøn opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse. I får her også 3 gode værelser og et fint badeværelse med brus.
Der er i stuen installeret en luft til luft varmepumpe.

Huser er omgivet af flere gode terrassepartier, hvoraf dele også er overdækket, så man kan søge ly for havgus, på de sene sommeraftner.

Med til sommerhuset får I også en fin garage, hvor bilen kan komme i ly for det til tider lidt barske vejr ved Vesterhavet - ellers er garagen oplagt til surfudstyr, et par cykler og lign.
Udenfor garagen finder du husets el ladestander, så kan bilen blive sprængfyldt med energi.

Vorupør er et lille fiskerleje, hvor fiskeriet i mange generationer har været omdrejningspunktet for byen, men i da er turismen den største bidragsyder. Byen har igennem de senere år været igennem en rivende udvikling med bl.a nyt flot badehotel, Nationalpark Thy besøgscenter, og det "nye" miljø ved landingspladsen. Derudover er byen også en del af det velkendte Cold Hawaii, hvor surfer fra hele verden valfarter til for at fange de helt rigtige bølger. Vorupør er eftersigende et af de fem bedste Windsurfing spots i Europa. Vorupør er omgivet af vild og betagende natur i Nationalpark Thy - her finder I altså naturoplevelser til alles smag.

Fakta om boligen
Boligareal: 70 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 1985
Grundstørrelse: 507 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.702 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.521 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.519 kr.

Om kommunen

INDBYGGERE

42.989

GRUNDSKYLD

11,200‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.027 kr./md.
Børnehave 2.014 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
333 m
Indkøb:
572 m
Daginstitution:
613 m
Skole:
9,61 km
Sport og fritid:
737 m
Sundhed:
8,7 km
Ladestandere:
228 m
Lynladere:
538 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

Der blev ikke fundet lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.