• Plantegninger
 • Plantegninger

Frølundevej 82 4220 Korsør

Villa | 145 m2|5 vær.

Kontantpris 2.995.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.389 kr.

Velkommen til Frølundevej 82, en charmerende ejendom, der harmonisk kombinerer klassisk udseende med moderne komfort. Dette skønne hjem byder på 156 kvadratmeter velindrettet boligareal, herunder tre værelser og to stuer, sammenføjet med en dejlig udestue, der sikrer en indbydende forlængelse af de indendørs beboelsesarealer.

Ejendommen fremstår moderniseret, hvor respekt for husets oprindelige udtryk er bevaret, mens der samtidig er skabt plads til nutidens behov og stil. Stuerne er rummelige og tilbyder gode muligheder for indretning, hvor både afslapning og socialt samvær kan finde sted i skøn symbiose. De tre værelser giver plads til privatliv og ro, hvilket gør ejendommen ideel for familier, par eller en enkeltperson, der ønsker ekstra plads.

Et særligt træk ved denne ejendom er den hyggelige udestue, som fungerer som en naturlig overgang mellem inden- og udearealer, og giver fantastisk lysindfald året rundt. Her kan man nyde dagens forskellige lys, fra morgensolens første stråler til aftenens bløde skumring.

Til ejendommen hører over 180 kvadratmeter udhusbygninger, som står i flot stand og byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Det er et oplagt valg for dig, der har en virksomhed, der kræver plads og funktionelle rammer - det såkaldte liberalt erhverv.

Udeområdet er en særdeles attraktiv facet ved denne ejendom. Den solrige gårdhave inviterer til afslapning og samvær i de varmere måneder og skaber et privat miljø, hvor man kan koble af og nyde det fri.
Beliggenheden er i sig selv et stort plus. Ejendommen er placeret få hundrede meter fra indkøbsmuligheder, hvilket gør dagligdagen lettere, og med kort afstand til områdets badestrand tilbyder den mulighed for rekreation og nydelse af kystlivet.

Frølundevej 82 repræsenterer en unik mulighed for at erhverve en velholdt bolig, som ikke kun leverer på æstetik og funktionalitet men også giver plads til arbejdsfleksibilitet og fritidsnydelse. Med både hjerte og funktion står dette hjem klar til at indfri dine boligdrømme og skabe den perfekte ramme om dit liv.

Fakta om boligen
Boligareal: 145 m²
Stue/Værelser: 2/5
Kælderstørrelse: 28 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1936
Grundstørrelse: 2174 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.389 kr.
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.233 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.704 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Kim Rasmussen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Korsør

Om kommunen

INDBYGGERE

79.923

GRUNDSKYLD

11,100‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.835 kr./md.
Børnehave 1.826 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
30 m
Indkøb:
855 m
Daginstitution:
1,25 km
Skole:
4,7 km
Sport og fritid:
1,2 km
Sundhed:
4,84 km
Ladestandere:
3,1 km
Lynladere:
3,1 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Alhøjvænget 19, 4220 Korsør

  2.795.000

  Villa | 4 vær. | 142 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.